Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

VKM.

Kategori: Allmänt

Igår vart det inte många knop gjorda. Lisa och Ebbeli var här och hängde gäng med mig och Lycka. Vovvarna lekte som två små monster. De är ju så söta.

På kvällen for vi till Kerstins stuga och plockade upp hennes brygga. Blev att sitta där ett tag och hinka kaffe och butterkaka så sen var man ju måttligt speedad.

Då for vi in till stan och gick på videoteket och köpte film. Det blev jurtjyrkogården 1 och 2. Såg ettan igår. Jag trodde ju som att den skulle vara rätt så töntig och b-ig som äldre skräckfilmer brukar vara, men snacka om att den var läskig. Herregud alltså! Jag var skiträdd hela tiden och tillochmed John sa att han hade rysningar på kroppen.

Nu vankas 2:an att se också. Hujja. Jag får ju mardrömmar.

Idag har jag faktiskt jättemycket att göra. Jag måste dammsuga och skura här hemma. Det var någon som spillde jättemycket blåbärssaft över hela huset när de kom hem i onsdagsnatt. Jag nämner inga namn. Sen måste jag in till stan och köpa en present till Ewa för hon har sin 50års fest på lördag. Så måste jag in itll skolan och köpa nå biljetter till lite saker nästa vecka. Sen kommer det en massa folk hit på em för att fixa hår och så inför välkommsmiddagen som börjar redan klockan 18. Hur tusan ska det här gå ihop.
Det roligaste är att vi har skolan mellan 8.15-eftermiddagen, men det måste jag nog tyvärr välja bort, vilket är rätt så tråkigt eftersom att dte bara är saker som rör sjuksköterskeyrket. Men ändå, jag läääär ju få reda på allt om yrket senare under mina 3 år iaf.

Nu måste jag nog sluta skriva här iaf och börja arbeta på min fullsmockade dag. Tack för mig televerket!

Nöjd nu Lisa? :)

Kategori: Allmänt

Ojojoj, nu sitter jag här igen för hundrade gången känns det som och tycker synd om mig själv pga huvudvärk. Ojojoj.

Igår hade jag återigen jättekul.

Hela dagen var jag på skolan och hade lite tråkiga föreläsningar och fick träffa lärarna och så. Så ni kan ju förstå att det inte var det som var det roliga. Efter allt skoltjaffs blev det snabbt hem och duscha och göra sig iordning för atts sedan dra tillbaka till porrön till Carro.

Jag hade med mig alla grönsaker jag hittade hemma och Elin köpte en grillad kyckling så vi snörde ihop en snabb kyckling sallad med vitlöksbröd. Vi var lite småstressade eftersom att Carro  skulle vara med i uttagningen till Capsfinalen så vi hinkade lite rödvin och knallade in till Hälsokällan.

För er som inte vet vad caps är så kan jag ju berätta att det är en tävling där man sitter på golvet i en ring med glas med dryck i mellan sig. Sen går det ut på att man ska kasta kapsyler i de andras muggar så de får dricka. Imitten av muggarna står en häxblandning och kastar man i den får man dricka upp den. Man ser ju på bilderna typ vad jag menar.

image99

Iaf gick det inte så bra för Carro och Elin för alla mobbade ut dem först, haha. Så vi gjorde våran egna lilla ring där vi hade lite särregler för oss sär.
Hälsokällan var överfull, så vi fick sitta ute i korridorerna, vilket ni också ser på bilderna. Vi kunde därför inte vara där så länge utan knallade vidare till Emma. Där var det för mycket folk så det var några i klassen som inte fick komma in. Då bestämde vi oss för att vi alla skulle gå hem till någon annan där alla fick komma in så sagt och gjort. Det blev promenad igen. Mina fötter blöööder.

image100

Vi hamnde till sist hos Jeanette på proffessorsvägen. Det var väldigt trevligt. problemet var bara att vi var tvugna att komma in på STUK innan 10 så vi hann se Capsfinalen. Ni förstår vilket pressat schema man lever med som student. Inte konstigt att man får magsår.

image102

Adam i min klass lyckades avancera sig fram till finalen så det var ju som kul att se. Synd bara att det inte gick så bra för honom. :) Efter finalen satt vi bara mest och surrade och blev fullare och fullare. Hujja. Men kul hade vi som tusan. När jag kände att jag började få för mycket i mig så bestämde jag mig för att åka hem. Som tur var var det Lasse som körde taxin jag ringde så jag fick åka gratis :) Tack för den du!

image104

Väl hemma knaprade jag i mig två hårdbrömackor med ägg på och damp i säng.

Men allvarligt. Mitt fyllemat var hårdbrömackor med ägg! Hur duktig är inte jag? Jag känner mig jättenyttig nu. Ska nog försöka hålla detta. Haha, vilket skämt.

Men jaja, idag ska jag då inte göra så mycket. Lisa skulle nog komma hit och umgås lite, så om det är någon som vill så är det bara att dimpa förbi. Sen ska jag nog till Elin på filmkväll i kväll. Måste ju vara nykter nån gång för imorrn är det fest igen. Gu va skönt det ska bli när allt detta är över och man kan börja plugga på riktigt.

Margaretas Värdshus

Kategori: Allmänt

Var vi och åt p igår. Och oj va god mat de hade. Det var så hilma mysigt och fint där, dit far jag gärna igen.

På kvällen vankades det kärringhäng som vanligt. Massa godis och CocaCola. Mums.

Hinner inte skriva så mycket nu. Känns som en riktig morgon för en gångs skull. Jag har varit ute med hunden och promenerat och hör och häpna, jag har ätit frulle. Stekt fläsk, kokt ägg och tomat. De ni.

Nu ska jag börja bege mig till skolan. Idag ska vi få träffa lärarna och lära oss lite mer om vad denna linje går ut på. Ikväll vankas det fest som fan! Hej då!!!!