Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Wednesday

Kategori: Allmänt

Mittwoch
Onsdag
Mittendageniveckan

You name it! Sitter här på morginkvisten och lyssnar på mr Blunt. Inte dåligt! 
Igår blev det surrsurr i mitt huvud. Vi samlas ju alltid för att se på tv när det enda vi gör att att klaga på att det är så jävla dåligt när de gör si och att det är så sämst när det gör så, men vafan, det är jävligt kul iaf.
Idag ska jag nog ta mig en promenad till postlådan och posta lite brev som måste iväg. Men först skaj ag äta frukost. Mums! 

På fredag är min lilla fillifjonka ledig. Då ska vi fara och titta på vitvaror, vi tänkte köpa allt sånt nytt när vi ändå tar lånet till huset. Det är det enda som behövs egentligen. Sen kanske vi skulle ut med skotern till skoterstugan och dricka nyponsoppa och grilla korv. :)

På lördag ska jag vara bastuvakt åt 16 sockerhöga 9åringar. Hjälp mig någon.
Annars vet jag inte vad som händer i helgen. Det får framtiden utvisa. Nu ska jag hämta nsd!

Om man håller inne på känslor för länge får man canser

Halshelvete

Kategori: Allmänt

Dumma, dumma, dummadumma hals. Nu blir jag förpannat! Jaja, det hade ju kunnat vara värre.

Igår blev det hänga gäng med Pöza. Vi var runt och rantade lite och handlade och så. Sen spelade vi Mariokart (Thess den räkan vann ju förståss), och såg en gammal Freddie Prince jr film. Haha!

Nu ska jag börja med min nyttifa frulle. Te och juice. 2 grova bröd, det ena med makrill på och det andra med ägg. Gott gott i gott gott. Ska vi se vad maggen säger om det då.

Ikväll blir det som vanligt kärringhäng som det kallas. Gilmore och desperata hos Pöza. Linda ville följa med igen så det blir ju också kul. Det är som najs att hänga gäng nån gång, annars händer det aldrig. Very trevligt! Nånå, nu kanske jag ska göra mina morgonsysslor. hejpa!

Jepp.

Kategori: Allmänt

Inga galna Italienare idag. Jag börjar ju bli paranoid.

Igår var en slapp dag. Jag började dagen med att gå ut och skotta och det var jätte lätt tills hanna kom och började skutta omkring i alla snöhögar jag fick till så jag var tvungen att göra allt igen. Men vafan, man är ju bara barn en gång. Sen blev det att städa upp ordentligt här hemma, hade enbart legat och sölat ner i lördags så det fick man ju ta igen nu. Efter det var jag över till Karin och Tore och klippte och färgade hår. Där gick ju någon timme så när jag kom hem var det bara att börja med maten. Det blev en köttgryta med karl johan svampen som jag fick av Eva när jag fyllde år. Det blir ju sjukt mkt godare med svamp som någon har plockat själv härikring. Kött och potatis. Fy fan va gott det är! Vi gick och lade oss typ vid åtta för att ligga i sängen och se på tv. Det var skönt. Slappt som fan. Då fick jag ont i halsen så jag inte kunde somna. Tillsist gick jag och hämta massa halstabletter som jag proppade i munnen och tänkte somna medans de smälte där så det bedövade lite, men det gick inte så bra så jag slog på tvn och tittade lite på oscars galan. Jävla skithals. Nångång måste jag ju ha somnat iaf. Nu har jag fortfarande ont och slut halstabletter. Ska göra mig en kopp te med honung i.

Har kommit fram till att jag måste ändra min frukost menu lite nu. Just nu dricker jag bara 2 koppar svart kaffe till frulle och det är ju inte så bra med tanke på min historia med magkatarr. Efter månader med den behandlingen har det börjat sätta sina spår och jag har ont i magen konstant. Så nu blir det nya takter. Men det är inte det lättaste för mig. Bröd har jag inte ätit som frukost sen jag slutade jobba och mjölk har jag inte druckigt på flera veckor. Jag blir så uppsvälld av det. Så vad finns det kvar att äta då? Tänkte prova med ett riktigt grovt bröd med kokt ägg på. Det kanske går. Jag har ju tid att testa :) Idag blir det då bara te iaf. Halsen tål nog inte med mer än det iaf.

Sen idag då? Pga Thess var jag tvungen och ladda hem The Verves album. Nostalgi. Kommer inte ihåg när jag hörde någon av dessa låtar förr. Det är kul att lyssna på gammal musik från när man var yngre. (Jag höll på att skriva ung, men det hade ju betytt att jag är gammal nu så jag hann hejda mig) Idag måste jag ringa till komvux och ltu och se vad de har att säga mig. Det är alla planer jag har för dagen. Syrrans sambo Jan fyller år idag men jag vet inte om han skulle bjuda på nå fika, det lät inte så på mamma men man får väl se. Handla måste jag göra. och det var verkligen allt.

Nu sk ajag hämta tidningen och koka tevatten. hejsvej leverpastej!