Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

My beloved IKEA.

Kategori: Allmänt

I´ll come to you, and I´ll bring a friend. Haha. Nä men jag och Thess fick ett cpryck igår och kom på att vi varit arbetslösa i jag-vet-inte-hur-länge och ändå bara har varit på IKEA en gång. För hundra år sedan. Nu blir det andra bullar i ugnen. Inte för att jag vet vad jag ska köpa, men konstigt nog brukar man ändå lämna varuhuset med några tusen mindre på fickan varje gång. Kul är det då iaf. Så känns det som att man gjort nå också.

Måste söka jobb nu också. Nu har dem börjat lägga ut alla sommarjobbs annonser, men jag vill inte ha ett sommarjobb, jag vill ha ett jobb NU, ju! Jaja, men tar väl vad som finns. Skulle söka jobb på Game (eller vilken det nu var) men då idag när jag skulle kolla annonsen var den borta. Huh! Då behöver jag inte jobba i en liten sketen tvspels butik iaf.

Jag har ont i tandköttet känner jag. Tror jag käkat för mycket karra. Måste nog sluta med det. Fick jävulskt ont igår när jag var hos Jonas, det kändes som att tänderna skulle lossna. (Fast det kan ju också bero på den halvfrusna översockrade äppelcidern jag drack) Ursh! Men det var kul hos Jonas iaf. Han har så mycket olika kompisar som man aldrig träffar förutom när Jonas fyller år. Det var en jättesöt hund där också som såg ut som Falcor i Den Oändliga Historien.

Hundar alltså. Igår när vi var på isen var ju Douglas och Vilja med, åh dem är så fina, åh jag vill också ha en fin hund. Och sen då Jonas hund Lizzie, hur fin är inte hon då? Och Nelson? Alla har så fina snälla hundar och vad har jag. En John! Herregud också. Fan att man ska behöva välja. Känns lite omoraliskt att välja bort han. Men, han är ju rätt fin och snäll han också, men han är inte hemma med mig på dagarna som en hund skulle vara. Och andra sidan behöver jag inte gå ut och rasta han 100 ggr när det är snöstorm. Det blir nog oavgjort mellan dem. Så eftersom att jag redan har en John får jag behålla honom. Haha!

Men någon gång ska vi också köpa en hund. Någon gång.

Jaja, slutfantiserat nu. Thess kommer snart och plockar upp mig på vägen till Happis. Ska kanske gå och göra mig iordning så hon slipper vänta. Måste plocka fram IKEA katalogen också så jag vet vad jag ska köpa.

Det är bajs överallt!

Isen.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hos Thess och chillichillerar. Har suttit och tittat på Cleos vimmelbilder. Alltid lika kul. Innan man far ut är man alltid så innställd på att idag ska jag fan inte låta någon fota mig, men när man sen är där, full och jävlig, och de kommer och frågar svarar man alltid glatt ja och har ångest en vecka efteråt för att man ser ut som ett Åke. Kul!

Men nu var det ett bra tag sen man var på Cleo faktiskt, kankse man måset dit i helg för att se om det står kvar. Thess sitter och ser på McCleuds döttrar och skriker innifrån tvrummet, vette tusan vad de sysslar med där inne.

Igår var jag extremt förkyld. Jag snorade som aldrig förr och mådde allmännt piss. Men idag känns det bättre. Jag kan andas iaf. Wihooo! Så idag tänkite jag locka tillbaka förkylningen genom att gå ut i 20 minus på en promenad på isen. Eller egentligen är det Thess och Jennys ide, men dum som jag är så hakar jag ju självklar på!

Idag fyller Jonas år. Ska dit ikväll och gratulera. Måste komma på nå kul vi kan köpa till han i present, men jag har inte den blekaste vad. Blir väl vaselin och kådisar i år igen kanske. Haha!

Nåjå, nu ska jag gå och se vad som sker på tvrutan. Sho bre!

Stockholmia

Kategori: Allmänt

Nej, datorn är inte hel. Jag sitter i felsäkertläge igen. Det tog en jävla tid inna jag fick igång den i det ens, men nu ska jag inte stänga av den, inte fören den skär ihop helt.

Jaha, då ska jag väl ta och redogöra mn stockholmsresa då. Det har varit jätte trevlgt och skönt. Vi har hunnit göra skit mkt och ändå hunnit tagit det lungt. Det kunde inte bli bättre. Planet var lite försenat på fredagmorgonen men när vi väl kom till sthlm och skulle leta rätt på vårat hotell märkte vi att det låg lite längre bort än vad vi hade tänkt oss och att det blev en bit att gå. Det var rätt så kallt och blåsigt så man var som inte så sugen att gå långt varje gång man skulle till och från hotellet så vi började med att byta hotell. Efter en extra hotelnatts debitering så hamnade vi iaf på sergel plaza som då låg precis där det låter, vid sergelstorg. Jätte lyxigt hotell på 7 våningar med frukostbuffe på två plan och jättefina rum. Där hade vi det väldigt bra. Hade fönster ut mot gallerian (Marie glad) och mot Malmskinnarsgatan (John glad).

Vi har då tametusan gjort allt. Vi har varit på Skansen och skansen akvariet, biologi museet, aquaria vattenmuseet, natorhistoriska riksmuseet och på cosmonova. På lördagen var vi på elvis föreställning och det var jättebra. Sen har vi varit och ätit på alla ställen som inte finns här uppe, burger king, pizza hut, t.g.i friday. Sen de vanliga tittat på slottet och gått i gamla stan. Shopping har vi också hunnit med. Har köpt typ 7 tröjor, en poncho, trådgardiner till köket, en fin drömfångare som jag hittade i gamla stan mm. Vi hann även fara förbi Johns farbror och hans familj i Ursvik och hälsa på lite på söndag innan flyget gick. Flyget hem var förövrigt ävend et försenat så vi var inte hemma förän efetr ett nån gpng inatt, tycker lite synd om John som behövde fara upp och jobba idag.

Så helgen har varit fantastisk.

Nu blir det nya tag här. Måste ta tag i mitt liv känner jag. Hujjaligen. Hur ska det gå. Jaja, det kommer mer innom kort.!