Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Tramsformatorer.

Kategori: Allmänt

Igår såg vi på Transfitters hos Simpe T. Den var fan bra. Innan det var vi hos min kära mor och åt mat. De håller på att renovera huset nu. Det var verkligen på tiden eftersom det var typ 100 år sen. OBS! Det var verkligen typ det, jag försöker inte överdriva.

Annars lollar vi mest på här hemma. Vädret är ju inte det bästa så man får väl göra det som går. Typ ligga och läsa och se på tv. Det är vi bra på.

Nu har man då tagit igen sig efter sthlm resan iaf.

Skönt.

Kategori: Allmänt

Sitter i fotöljen och läser lite Harry Potter. John ligger i soffan och ser på tv. Lycka ligger på kohuden och gnager på ett ben. Det är rent i huset och vi är mätta och glada. Inget har vi som vi måste göra.

Kan det bli bättre?

Hemma igen.

Kategori: Allmänt

Som ni säkert förstått vid det här laget blidde det en impulssemester för mig och John. Vi for ner till Gisslaved ungefär 35 mil söder om Sthlm och hämtade en bil till mamma. På vägen upp stannade vi en natt i Jönköping så vi matchade in att fara på kålmården på vägen upp till sthlm. Det var svinskoj. 

Sen stannade vi även en natt i stockholm och gick bara omkring och shoppade, åt god mat och njöt. Igår bestämde vi oss för att åka hem och nu är vi hemma. Skriver mer sen. Känner att jag är lite slö. Har ju som sagt suttit i bilen hela natten.

Ska slänga upp lite bilder från Kålmården på pixbox.