Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Bastubad och Boden.

Kategori: Allmänt

Igår var en slappdag hela dan. Jag satt bara i soffan och såg slutete på filmer som jag somnat för. Det behövdes. Haah. Kul att se en bra film men inte veta hur den slutar.

På kvällen skulle jag och John äta pizza och dricka lite öl. Tror du inte pizzaturkhelveterna glömmer sätta tomatsås på min pizza då. Hur fan kan man glömma tomatsåsen på pizzan? Det är ju för fan som att glömma degen. Idioter. Och ännu bättre. VEt du vad de gör när de inser att de glömt sätta på tomatsåsen? De tar en slev tomatsås som de häller överst på pizzan just innan servering. Alltså hur puckad får man vara. Kul när man kommer hem och ska äta och upptäcker det. Nej! De fick ett väldigt argt samtal och jag blev lovad en ny pizza. Tack porsöns pizzeria. Jävla amatörer!

Nåja. Efter det så gick jag, John, Simon, Karin och Tore i bastun och hängde lite. Det var trevligt. Vi tog oss i dopp i Hannas barnpool även. Haha. Nä men det är en sån där pool som alla ungar har nu för tiden med ca 1 meters djupt vatten. Och kall var det som tusan. Men det var som ändå skönt att doppa sig.

Sen kom Erik och Linnea förbi och vi drog till Boden för att titta lite. Det var kul att göra nå, men Boden var väl ingen dunderhit. Jag och Linnea gick mest omkring och spelade på tivoli. Bara grejjer med vinst varje gång. Inte för att vi vann nå direkt. Vi drog hem relativt tidigt och for på max oxh käka. Gott var det iaf.
 
Nu ska vi ta och fara och fixa lite grejjer till bilen. På återseende!

Adå!

Kategori: Allmänt

Hej hopp. Blev väckt av en filur klockan halv åtta idag. Blä. Men nu är jag vaken så vad ska man göra. Inga direkta planer har man. Thess skulle kanske komma och se Bortspolad. Haha. Den är jättebra.

Igår spenderades dagen hos Lisafisa. Det var kul att hitta på nå. Fan det regnar ju hela tiden så man kan ju aldrig vara ute. Ju! Sen på kvällen var Malin och Thess här och åt mat och sen byttes Malin mot Simon och vi såg film. John var ju självklart närvarande hela tiden också :)

Jag har fått upp mitt vitrinskåp nu. Fint blir det. Nu ska det bara upp lite spotlights. Men jag vet inte riktigt vart jag ska sätta dem. Det löser sig.

Råttan har avlidit nu också. Hon var riktigt krasslig igår och idag låg hon stel som en pinne i buren. Ganska skönt faktiskt. Känner att jag inte behöver alla dessa djur nu när jag har Lycka. Ödlan ska säljas också och jag vill ha bort ormen, men jag får se vad John tycker om det. Vill kunna göra fint i datarummet, för nu ser det ju förjävligt ut! Men ninisen får stanna. Han bor ju ändå utomhus.

Ikväll blir det nog och öla lite. Vi var rätt så överens om det igår. Men vi vet inte riktigt vad som händer. Det löser sig alltid. På lördag ska vi nog gå och se Die Hard. Yeah!

Men jaja. Nu ska jag ta och göra nå vettigt. Typ gå och lägga mig i soffan :)

Hej.

Kategori: Allmänt

Idag hade jag tänkt måla. Men gud vad bra det går när det spyr ner regn. Helvete. Jag har inte just nå att säga. Känns som att det kommer bli en jobbig dag för mig. Jag har absolut ingenting att göra och jag kan inte vara ute. Tråkigt. Nä, nu ska jag gå och vara bitter. Hej på er!