Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Farväl.

Kategori: Allmänt

Igår blev våran lilla fula blå ford påbackad utanför Åke Eriksson av en stor fin pick up. Hahaha tänkte vi som inte tycker om bilen särskillt mycket. Mindre hahaha tyckte nog han i Pick upen som får betala. Vi gick in på Åke och fick skadan värderad till 12300 kr, bilen är värd ungefär 6000, så den blir nog mest troligt inlöst. Men nu har vi ingen bil att köra med. Renaulten är pajken och nu forden likaså. Häll vete i säcken!

Iaf hade vi en rantardag igår. Vi plockade upp Thess och sen Malin och så for vi runt och gjorde lite ärenden och sånt. Det var som najs, men vi fick ungefär 0,00 % gjort av min lista jag hade skrivit.

På kvällen grillade vi jätte mycket kött och bjöd in på fest. Det var jag, Thess, Malin, John, Simon, Jocke och Zandra och sen efter maten kom Patrik och Matte och vi alla gick i bastun och söp mer. Alla utan Malin som for hem vill säga. Efter bastun drog vi ett parti poker och delade på en familjepizza som Thess var och införskaffade.

det var en väldigt trevlig kväll måste jag säga. Tycker mest synd om Patrik som for härifrån vid 2 tiden, väldigt berusad och skulle börja jobba kl 5 på morgonen. Haha!

Nu sitter jag i min morningcoat och ska snart knalla in i duschen och börja gölra ig iordning för dagens aktiviteter. Tjolahopp!

Färdighaft!

Kategori: Allmänt

Igår var farmor och farfar och hälsade på och fick frillorna fixade. Som vanligt klagade dem på ALLT och tyckte ALLT var dåligt, men det har man lärt sig att leva med. Det är bara kul när man kan sitta och berätta allt för john och garva. Haha! Det finns ändå inget att göra som kan göra dem nöjda.

Sen då? Ja, jag planterade mina blommor och grönsaker, John kom hem och vi grillade kött och åt en sallad till, Simon kom över och vi avslutade kvällen med att dra ett parti poker som vanligt. Sen låg vi i sängen och myste och båda somnade framför tvn. En helt skön dag och kväll helt enkelt.

Idag är min lilla fillifjonka ledig så vi ska fara ut på stan lite och titta på kläder och grillar. Vi grillar ju flera dar i veckan på sommaren på våran kolgrill så nu tänkte vi införskaffa en riktig gasolgrill istället. Det blir ju lite enklare. Jag tror nog Thess skulle komma förbi också, hon är och skjutsar sin mamma till Kallax för dem ska till Thailand! Fusk!

Annars ikväll tänkte vi nog ta det lungt, med kankse en bastu och lite slapphäng framför brasan och grilla korv. Imorgon ät det ju fest så man får ju ta det lungt idag. Hej då alla glada! 

Nu

Kategori: Allmänt

Har solen börjat ta ut sin rätt. Igår var jag helt slut efter 3 dars stekande. Solexemen har också börjat göra sig påminnda. Jaja, int ska jag då sitta inne hela dan idag då för de!

Igår var jag på stan med mamma. Det blev lite shopping. En klänning och ett par silver ballerinor. Fint. Sen var jag även och inhandlade alla frön och jordan jag behöver till att plantera blommor och grönsaker, så det hade jag tänkt ta till idag.

Har inte så himla mycket att komma med, nu ska jag äta frukost och sen ut och gå. Hej hopp gummisnopp!