Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Min mys vovve.

Kategori: Allmänt

Har försökt äta upp min bastukorg imorse så nu har hon råfjäskat ett bra tag. Haha. Men hon är ju så söt så man smälter ju direkt. Nu ligger hon och sover i knäet som vanligt. Idag gick det bättre.

image27
Tror ni hon myser nå i gröngräset på dagarna?

Igår var vi till Johns farmor som fyllde år. Hon har alltid varit bortrest på sina födelsedagar förut så nu slog hon till på stort med champagne och smörgåstårta. De är ju så söta.

Sen blev det hem och spela poker. John tog som vanligt hem hela den stora potten. Lucky bastard!

Idag är det lite blåsigt. Synd tycker jag. Lisa och Ebba ska komma och leka och frisera. Till helgen skulle det ju bli riktigt jävla fint väder. 20 grader på söndag. I bakfyllan. Uuuuuschh. Nåja. Man kan ju kanske ta det lite chill på lördagen. Kanske.

Nä, nu börjar jag bli lite hungrig. Ska se om vi har nån banan att äta. Annars blir det bara ett glas kräm.

Wooozaaaaa...

Kategori: Allmänt

A aaaa.. Så är det.

Idag är det moln på himlen. Hujja. Men det är ändå lite bra för jag och mamma ska fara runt och ranta idag och då blir det inte lika varmt för Lycka som garanterat kommer få sitta lite i bilen.
Vad vi ska göra? Ja, jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig. Jag har två ärenden och det är att fara till Komvux och lämna in lite papper och att fara till en färghandel och hämta färgkartor så vi kan se vilken kulör vi vill ha på huset. Sen har ju säkert mamma en massa grejjer att göra också :)

Igår var det sånt jävla väder så jag tror jag höll på att dö. Till och med Lycka var tvungen att söka sig till skuggan för att kunna sova. Men det var jävligt skönt. Cilla och Jani var förbi med Ronja. Först tiken som Lycka fått lekaq med förutom Ebba då. Alla andra tikar är sånna jälva bitchar ju. Det tyckte hon var kul. Där har hon nog mycket att lära sig.

Sen på kvällen hade vi ju vårat traditonsenliga kärringhäng. Fan nu börjar det ju dra ihop sig och bli riktigt spännande i desperata. Huhhhhh.. Exiiiting. Nä men det är som alltid kul att göra någonting trevligt!

Nu ringde mamma och sa att hon skulle komma hit. Hon var nog less på att vara hemma. Så, nu ska jag hoppa i duschen så jag är fit for fight sen när vi ska slåss.

Hej pa!

Sommar

Kategori: Allmänt

Ja nu känns det äntligen att sommaren har kommit. Solen har skinit i flera dar nu och man blir så mycket lättare i sinnet. Gräsmattorna börjar bli gröna nu och löven har slagit ut i träden. Det börjar lukta så grönt och gott ute. Snart blommar träden också och då blir det riktig sommar. Igår rensade jag blomrabatten på baksidan och idag tänkte jag fortsätta med framsidan. Det är så skönt att bara sitta i solan och påta i jorden efter flera månader av instänghet.

Lycka har blivit så jävla duktig på att stanna på gården. Jag har henne aldrig kopplad längre och nu kan jag lämna henne ute medans jag är inne och pysslar. Bara man kollar till henne då och då. Men hon ligger mest och tuggar på pinnar eller leker med bollar.

Hon har blivit bättre på att kissa och bajsa ute också. Nu händer det nästan aldrig någon olycka. Bara om hon är hos någon annan. Då blir hon lite väl till sig och kissar på golvet. Nätterna går också jättebra. Nu sover hon hela nätterna själv i vardagsrummet och behöver inte gå ut nåpå natten utan kan hålla sig till morgonen.

image25

Fick brev om valpkurs igår, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det där. Den mesta teorin var i augusti och det är ju fan 2 månader dit. Då är hon redan 6 månader typ. Sen kan hon det mesta som förbud, sitt, ligg, stanna. Det vi behöver träna är inkallning, emn det är inte värt 1200 spänn. All literatur har jag ju även läst redan. 3 olika valpböcker har jag hunnit plöja igenom så. Det kändes lite onödigt.

Annars då. Idag ska jag väl fortsätta mitt utearbet med att rensa rabatter och altan. Jo, förresten så fick jag 21 poäng på matten varav 7 vg poäng. Så det var ett g. Jag är jäääävligt nöjd! Så nu behöver jag bara lämna in mina uppgifter och sen är det klart! Sommaren är räddad.

Nämen. Nu kom en liten valp inspringande här och ville sitta i knäet. I rabatten har hon varit känner jag för tassarna är blöta. Ajja bajja.  Så nu ska jag sluta skriva och vara lite social med henne istället.

image26