Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Bilder.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på gammeln och har just fört över lite bilder från telefonen och kameran. Försökte ta en blid på Jaken när han skrattade men han gjorde bara grimaser till mig. Varje gång jag la bort telefonen då gan han ifrån sig världens flin och när jag plockade upp den igen... grimaser. Rackarns retsticka till unge! Mamma får alltid så fina bilder, men moster får ingen.

image277
image278
Busunge!
image279

Tror ni inte hundjäkeln har varit in i min garderob och lånat mina kläder inatt fast hon vet att hon inte får.
image280 

Tänk om alla visste hur jävla snygg hon skulle bli när hon blev stor, då skulle nog ingen ha tackat nej till henne när de blev erbjudna att köpa na! SUCK ON IT!!
image281

Jag ska bli

Kategori: Allmänt

GUDMOR till världens sötaste pojkvasker. Gissa vem. :)

Rättelse.

Kategori: Allmänt

Här hade man planerat och läst på om blodtryck och puls för att komma till skolan och inse att det var palpation vi hade lab i. Tusan. Det vi skulle ha läst på var skelettet och musklerna. Fel av oss. Det gick bra iaf. Karin fick vara vårt palpationsoffer och vi tog chansen och tafsade som aldrig förr. Kul var det iaf.

Nu är jag hemma och ledig hela eftermiddagen. Är även ledig imorrn hela dagen också. Wihoooo! Nu ska jag och syrran och Lilla Jaken till snorheden och handla. Måste ju köpa hundmat. Så ska jag även på dollarstore och köpa lite med julgrejjer. Imorrn ska jag nog pynta :)

Nu tänkte jag lägga upp bilden på Jakob, men jag har inte telefonen på mig. Igen! Så det får bli senare. Nu ska jag gå ut sen svängom med Lycklig iaf. Hon kan behöva sig en prommis.

image276
Finn ett fel :)