Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Japp.

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit duktig och varit på skolan och pluggat och sen när jag kom hem läste jag klart den sista boken. Eller.. typ den sista, men den sista jag ids läsa iaf. Känns skönt.

Väntar på att Thessilago ska sluta jobbet nån gång så vi kan fa till Österjök och köpa friterad Kylling i currysås. Hon bara jobbar och jobbar som en annan jag vet inte vad. Sen kommer Helle, Elin och Malin också så ska vi sitta och hänga framför tvn som vanligt på tisdagskvällar.

John jobbar. Han har jobbat sen 7 i morse. Han slutar typ vid midnatt nån gång. Jag tycker nästan lite synd om honom. Men bara lite.

Igår var Malin och jakob här, eller de var de idag också, men nu menar jag min syster Malin och hennes son Jakob. Jakob är så äckligt söt så jag skulle kunna äta upp honom. Och mysig. Och stor är han. Han tittar och jollrar och hänger med. Jag vill också ha en Jakob. Men bara en Jakob, ingen annan. Jo, nån gång vill jag ha en annan, men just nu vill jag bara ha Jakob.

image167
Kolla in den där sötnosen..

Imorrn ska Zeppy komma hit och vara här hela dagen. Ska bli vääääldigt intressant att se hur det går när de inte får busa nå. Lycka kan ju som inte busa så mycket med tratten. Men man får väl platsa dem i varsitt rum eller nå. Vi ska sitta och plugga hela dagen. Mycket plugg nu ska ni veta.

Här är Lycka pch Zeppy iaf.
image168

Jaha.

Kategori: Allmänt

Jaha, då bögar det då (höhö, jag var tvungen), börjar menar jag ju självklart. Plugget till nästa tenta alltså. Den enklare. Känns som a piece of cake egentligen, trots att jag inte ens tittat i böckerna än. Inget kan vara värre än det vi fick genomlida igår.

Malin och hennes lilla lillebror ska komma hit idag på förmiddagen och klippa sig lite. Skönt att ha något annat att syssla med ett tag iaf.

Fan vad jobbigt det kommer bli efter tentan på måndag. Direkt på tisdagen startar de båda nya kurserna. Anatomi och fysiologi (som sägs vara den tyngsta på hela utbildningen) och vårdpedagogik (där vi typ bara ska sitta och snacka och göra arbeten och så, vad jag märkt av den iaf, ingen skriftlig tenta). Det blir kul med lite nya kurser iaf. Så kankse man kan börja förtränga det man lärt sig hittills.

Annars då. Njaa, vad kan jag säga. Simpe T var här i går och kollade till Lycka när jag var och tentade mig. Då passade han på att fixa in ett bra virusprogram på min dator och så fixade han och lärde mig Torrent så jag kan börja ladda ner igen. Vääääldigt uppskattat.

Lycka lever och frodas, nu bryr hon sig typ inte om tratten längre utan har lärt sig leva med den. Det är svårt att äta ben när man inte kan ligga ner och hålla i dem med tassarna, men hon gormar på tills hon lyckas. På måndag åker stygnen och då vet jag inte om hon sa att tratten skulle sitta typ en dag till eftersom att det kliar så jävulskt efter stygnen plockats. Sen blir det full rulle igen.

Nu tänkte jag att vi skulle knalla ut på en liten prommis. Om det inte regnas förståss, jag vill ju inte att hon ska drunkna i tratten :)

image166
Snyggingen där..

Färdig filosoferat.

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort äckeltentan. Den var lika stor som en hemtenta och jag satt i 4 timmar. Vi hade 5 timmar på oss och jag en av de första att gå. 12 sidor med text blev det. Jag har fan ont i handen på riktigt nu.

Nu ligger vi och ser på tv. Har just städat huset. Hunden håller på att bli tokig av understimulering. Hon hoppar upp och springer till dörren gång på gång. Imorrn måste vi hitta på nå trots tratten.

Nu ska jag fortsätta nöta tv. Imorrn blir det frisering och plugg. Har ju tenta på nästa måndag också. Men den lär ju vara lättare än den vi gjorde idag.