Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Solen.

Kategori: Hundar

Varje morgon när jag börjar med min frukost vaknar Lycka till och kommer in i köket. Då släpper jag alltid ut henne så hon får kissa och bajsa och när jag hör att hon hoppar upp på bron igen får hon komma in och äta sin frukost.

Idag började allt som vanligt. Jag gick in i köket, började greja med min frukost, Lycka kom in och sträckte på sig, jag släppte ut henne på gården och gjorde klart min frukost. När jag skulle sätta mig och äta frullen kom jag på att jag inte hört Lycka hoppa upp på bron så jag hade gömt att släppa in henne. Gick ut och fann henne så här

image714

Troligtvis hade hon inte ens varit ner från bron och kissat. Försökte få henne att gå och göra sina behov men hon bara tittade på mig med trötta ögon så hon fick ligga kvar på bron. Där har hon legat nu i två timmar, bara kommit in och ätit frukost en snabbsväng och sen fort ut igen. Tror bestämt att någon saknat att bara kunna ligga på bron på mornarna och mysa i solen.

Konstiga nätter.

Kategori: Allmänt

Det har varit konstiga nätter för mig denna vecka. Natten till måndag vaknade jag klockan 4 på morgonen och kunde inte somna om. Igår natt låg jag vaken i nån timma mitt i natten och bara var. Inatt vaknade jag också och bara låg där och funderade. Inte stressfunderade, utan bara lungt låg och tänkte och mös i sängen. Jag vill sova på natten ju!

Inatt var jag även tvungen att springa upp till datorn. Kom på att jag hade glömt att skicka in en uppgift som skulle vara inskickad imorse. Självklart var jag vaken och vid datorn precis under studentportalens driftstopp som de har varje natt. Det var bara att sitta där och vänta på att sidan skulle starta igen. När jag väl kommit in och börjar lägga in arbeterna jag fick panik över, inser jag att det är först nästa onsdag de måste in. Nåja, nu är det gjort iaf. Jag var ju ändå vaken.

Nu ska jag plugga lite på morgonen. Sen kommer världens bästa unge och hans mamma hit. Vi ska gå på en promenad och sen fara in till stan och fika med ett helt gäng folk. Det ska bli trevligt. Efter fikat blir det en sväng förbi mamma. Malin ska byta däck på bilen.

Ikväll är det valborg (vilket jag totalt glömt bort tills jag tittade i min almenacka igår). Vi ska till Karin och Tore & co och äta gomat och umgås. Det blir kul. Hade som inte lust att fara nå längre.

Nu måste jag häva mig ur soffan och gå till köket och plugga lite mikrobiologi och immunologi, Yeey vad kul!

image713
Under attack..

Ont i fötterna.

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit duktig. Har klippt fyra och färgat håret på två av dem. Malin och Jakob har varit här och vi tog en långpromenad runt Rutik på 1 h och 40 min. Mina fötter värker. Skönt!

image712
Sötisarna :)