Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Om jag älskade..

Kategori: Hundar

..min kamera med det objektivet jag fick till när jag köpte den, så är det ingenting mot vad jag känner för den nu. Fan vilket roligt köp!

Gårdagen.

Kategori: Allmänt

Gårdagen gick i shoppingens tecken. Köpte ny utebelysning till bron. Nu sitter där en fin hållare i rostfritt med en sensorlampa i som tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust. Praktiskt! Vi inhandlade även en fin kameraväska som rymmer både kamera och två objektiv, det behövdes verkligen, annars hade nog inte kameran överlevt länge till.

På kvällen for vi till Patrik där vi skulle grilla. Det blev fläskfile och kyckling med potgratäng och gosås och det var verkligen supergott! Tittade på gamla fjällenbilder och bilder från när Putte var i Turkiet. Såg rätt härligt ut. Annars surrade vi bara på och umgicks. Trevligt värre.


Jag hade två bilder på Thess, men efter att hon haft kameran var bara den här kvar. Undra vart den andra tog vägen?


Vackra Bezz vaktade gården.


John och Putte spelar badminton på en plan gjord för barn.


Desto fler kockar desto bättre mat.. Eller.. Hur var det nu igen?


En liten tjuv vandrade omkring.


Om vi hade kul? Ja, vad tror ni?


Vi satte oss ner för att se på bilder från fjällen och tidigare fester.


Hela gänget var samlat framför tvn (eller vad det nu kallas).


I ett försök till att se glada ut.


Fader och son.

Nytt objektiv.

Kategori: Allmänt

Igår fick jag hem mitt nya objektiv. Ett teleobjektiv med mycket mera zoom än det andra. Oturligt nog så var vädret inte på vår sida. När vi var i lekparken med Lycka och Jakob regnade det och sen satt vi bara inne hela dagen. Men jag provade ju det iaf.

Det roliga med ett teleobjektiv är att man kan sitta på avstånd och smygfota saker och ting utan att de vet om det. T.ex. när hunden smygpussar på Jakob fast hon vet att hon inte får (fast nu får vi börja skylla på Jakob istället för det är han som går och inbjuder till pussar genom att puta med läpparna och sträcka ut tungan lite, snuskis).


Malin och Jans fiskar.


Puss, puss..
Tittar på när pappa lagar mat.


Fokus på handen.


Surläpp..