Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Ajaj i tassen.

Kategori: Allmänt

Igår pajjade Lycka sin andra klo riktigt rejält. Helt plötsligt började hon bara skrika till när hon gick. Kollade och såg att en klo på baktassen spruckit på hälften och en trasiga biten stod rätt ut. Troligtvis tröck den mot pulpan så hon såg riktigt besvärad ut. Jag försökte klippa bort den, men hon hade så ont så jag klarade inte av att göra det själv. Var rädd att hon skulle bita mig av smärta, så jag tänkte att jag får vänta tills John kommer hem. jag lindnade tassen istället. Man såg på henne att hon pinades för hon gick omkring med låg svans och bakåtstrukna öron hela tiden och såg ledsen ut. När John kom hem fick han hålla i henne och jag försökte operera. Hon värjde sig som en orm och grinade. Stackars vovve. Men det var ett rätt snabbt ingrepp och så fort klobiten var borta såg man direkt hur skönt hon tyckte det var. Hon blev busig och svansen fick tillbaka sitt gamla gung. Bara hoppas att det hinner bildas ny klo över den oskyddade delen av pulpan nu innan resten av klon lossnar.

Annars var det mys igår. Jag, John och Thess var på Toscana och käkade go jävla mat. Sen for vi och köpte snask i form av blod apelsiner, vattenmelon och påskmust, men när vi kom hem var jag så himla trött (klockan var ju trots allt halv åtta på kvällen) så jag höll på att somna i soffan hela tiden. Alltså inget snask. Vi får ta det sen helt enkelt.

Nu är min mage jättehungrig så nu sk ajag gå i köket och göra frukost i form av äggmackor, mums! Idag jobbar Jogn bara halvdag (han skulle egentligen ha varit ledig) så när han komme rhem ska vi hitta på nå. Innan det ska Lisa komma hit och klippa luggen lite. Det kan nog behövas, det var ett tag sen :) Nåja, magen vill ha mat!

Fyyyyyyyyyyy!!!

Kategori: Allmänt

Igår gick det jättebra för Lycka att vara hemma hela dagen själv utan rastning, idag gick det inte lika bra. Igår kväll (jag var ju och åt middag med några gamla klasskompisar) försökte jag förklara för min kära sambo John (han hade då anvaret för att underhålla hunden så hon skulle vara trött och aktiverad till idag) att en 2 kilometers promenad på Näset INTE räcker som aktivering till en ettårig terrier för att köra slut på henne så att hon klarar att vara ensam två dagar i rad.

När jag kom hem hade hon fått sig en två kilometerspromenad. "Det var så kallt ute så vi orkade inte gå längre". Hon var lite smått hispig. Observera att det var den enda promenaden på heeela dagen. Alla andra rastrundor sköter hon själv på gården.

Idag när jag kom hem var det väldigt tydligt att hon varit lite understimulerad. En DVD film har fått betala med sitt liv. Den stackaren. Det var bara en skitfilm som man fått med i Illustrerad Vetenskap nån gång, så det var ju inte hela världen. Jag ville bara påpeka att karlar är omöjliga och att Lycka hade varit en pain in the fucking ass om John hade uppfostrat henne. Det var allt!

image563
Det är bra Lycka, säg åt husse!!

Idag

Kategori: Allmänt

Har the little pigglet varit hemma över sju timmar i sträck. Utan rastning. Förväntade mig ett sönderrivet hus när jag kom hem men allt jag möttes av var världens gladaste hund. Imorgon väntas samma behandling. Tror inte det kommer gå lika bra då, men vi får väl se.

När jag skulle fa från skolan idag startade inte bilen. Någon dum jävel har tagit sig in i forden när den stått på skolparkeringen och slagit på lyserna så att all ström tagit slut. Det fanns inga synliga inbrottstecken på bilen så det måste ha varit ett proffs. Typiskt. Som tur var hade inte Camilla hunnit fara så jag snålade skjuts hem med henne. Forden står kvar på parkeringen, den får vi hämta sen.

Ikväll hade jag nästan glömt att jag ska till Nina i stan och hänga. Emma och Anna ska också komma. För er som inte är så insatta så är det mina homies från frisörskolan. Vi ska beställa en massa hämtmat och bara sitta och ta det chill och skvallra. Det var ett bra tag sen så det kommer bli skitskoj!

Imorgon har jag seminarie i läkemedelshantering. Och sen har jag läkemedelsräkning. Det ni! Nu ska jag lägga mig i soffan tills John kommer hem. GUD SÅ UNDERBART!!