Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Ur form.

Kategori: Graviditet

Igår hade vi en liten middag här hemma hos oss. Mamma var ensamstående kvällen till ära då Krille var i södra Sverige och hämtade en bil med Putte, så hon ville inte äta själv utan kom hit med en massa mat istället. Det blev jag, John, Malin, Jan, Jaken och mamma. Vi åt supergott måste jag säga. Bakpotatis med massa vitlökssmör, kyckling i mangorajaröra, sallad och bröd. Till efterrätt åt vi smulpajerna jag hade lagat och då hade även Linda och Jon hunnit ansluta sig till sällskapet.

Min form är inte den bästa just nu känner jag. Det började igår med att jag helt plötsligt upptäckte att alla fingrarna på vänsterhanden var bortdomnade, sen spred sig domningen till hela handen. Syrran hade liknande problem när hon var gravid så jag ska få låna nån skena av henne som man sabiliserar handen med. Sen blev jag allämnt tung och tjock i huvudet. Jag hade som haft lite lätt huvudvärk hela eftermiddagen, men på kvällen slog det som ut och jag fick svårt att fixera blicken utan att det snurrade till lite. Det blev lite bättre när vi gick ut så mest troligt berodde det nog på värmen och att jag varit dålig med vattnet.

Natten har också varit jobbig. Jag har vridit och vänt  på mig och sprungit på toa stup i kvarten. Tror inte jag sovit en timme i sträck på hela natten, har som mest slumrat lite här och där. Nu på morgonen låg jag vaken i nån timma innan jag lyckades somna en kort sväng. Känner mig inte direkt utvilad med andra ord. Skulle klippa Zandra idag, men jag får nog skicka återbud. Blir nog en soffdag hela dagen idag för att se om man sen orkar sig ut på kalaset en sväng. Den som lever får se.

KOMMENTARER:

  • Cilla säger:
    2008-07-31 | 11:03:56
    Bloggadress: http://vitunhurri.blogg.se/

    Ja, nu börjar den härliga slutspurten! Man känner sig så fräsch och smidig hela tiden när det tar typ en halvtimme att ta sig upp ur sängen varje gång man måste kissa. Jobbigt att behöva slåss med lakanen och täckena...

Kommentera inlägget här: