Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Nu min vänner (och alla ni jag inte känner)!

Kategori: Allmänt

Har varit lite dålig på att uppdatera på sistone och det har absolut inte något att göra med att jag haft fruktansvärt mycket att göra inför resan eller så, utan det beror enbart på att jag ville vänja er lite med få uppdateringar så ni inte bryter ihop totalt när jag inte kommer blogga på en hel vecka nu. Ja, ni hörde rätt, en HEL vecka.

Vi åker alltså till fjällen imorrn på morgonen. För er som undrar så drar vi vårt lass söder/västerut. Till Matsdal närmare bestämt. Det har ni säkert hört talas om flera gånger, men för er som (mot all förmodan) inte har det så kan jag ju nämna Kittelfjäll så kankse det tänds ett ljus för vissa. Nää, vi ska inte till Kittel, men vi ska i närheten av det.

Puss och kram, vi syns om en vecka!

Mycke mat lagad.

Kategori: Allmänt

Igår kom mamma redan vid sju och började tjoa i köket. Båda var vakna så vi tänkte att vi kör igång på en gång. skulle laga lasagne, chili con carne och tacopaj. Sen skulle Malin komma och göra palt.Före tio var vi klara och då hade vi även hunnit vara iväg och hämta mjölk och köpa sallad till lunch. Det är snabba ryck vill jag lova.

John ringde vid sju och berättade att han var ledig idag. Vilket han inte riktigt uppfattat. Nåja, han var ju redan på jobbet så det var bara att jobba på. Åtta timmar övertid är ju inte fy skam det heller. När vi ändå är inne på ämnet pengar, kollade upp vad vi får tillbaka på skatten och det visar sig att vi får 11700 tillsammans. Det känns rätt skönt, nu vet vi att vi kommer klara sommaren då jag bara går hemma och är fet.

När vi väntade på att Malin skulle anlända (erfarenheten talade om för oss att det kan dröja ett tag) satte vi oss ute på altanen och drack kaffe. det var mysigt. Lycka fick springa i snön och leta godis som jag kastade ut lite här och var. Malin kom och fixade klart palten som vi hunnit förbereda allt inför.

Vi åt våran lunch och Jakob började med att kasta ner min på golvet. Han har långa armar den pojken ska ni veta. Sjuuukt långa. När vi ätit och fixat klart lämnade vi Jaken hos hans mormor och jag och Malin for på Storheden och shoppelishoppade lite. Köpte det sista inför fjällen, mössa, samarin, läsk och chips. Nu har vi nog allt tror jag så nu är det bara packningen som ska göras.

Var helt slut på eftermiddagen eftersom jag stigit upp så tidigt och varit igång hela dagen så när jag kom hem var jag helt död i soffan till kvällen då jag gick och lade mig. Så nu är jag utvilad och pigg igen. Vilket är bäst för mig då jag har tenta nu klockan nio. Behöver jag påpeka att jag inte direkt har pluggat ihjäl mig i veckan? Nåja, vi ser ju hur det går. Det om något kommer bli spännande.

Bluuuuaaack!!

Kategori: Hundar

Vaknade 05.20 i morse av att hunden drog en spya utanför sovrummet. Flög upp i sängen och utbrast -HUNDEN KRÄKS! Dock hade husse redan reagerat då och slängde ut henne så hon fick fortsätta spy utomhus. sen var det ingen ide att försöka somna om.

Så här ser kräkarn ut och det där är troligtvis anledningen till att hon kräks.

image633