Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Fredag.

Kategori: Allmänt

Precis som min kära syster hade även jag fredag hela dagen igår. John är nämligen ledig idag och det betyder ju automatiskt att idag är en lördag. Vi tog fredagkvällen till vara och åt kyckling/kebabrulle på Charlies och sen åkte vi hem och såg Casino Royal som vi hyrt och drack julmust som vi köpt. Härligt!

Nu har vi just vaknat. Det är så mysigt att ligga i sängen på morgonen och amma till Rix Morgonzoo. Speciellt när John ligger där också (inte för att amma då såklart). Grabbarna ligger förövrigt kvar i bädden, men jag smet för att hinna stilla mitt internet beroende. Nu måste jag nämligen göra mig iordning för jag ska ut och ranta.

Promenad i stan

Kategori: Hundar

Jag, Vince och Lycka for in till stan idag för att möta upp Emma och Charlie. Emma är en tjej från familjeliv som väntar barn i mars och Charlie är hennes Jack Russel vovve. Vi bestämde oss för att ta en sväng runt sjön i den härliga höstsolen. Lycka och Charlie kom överens direkt och började busa, fast jag hade inte förväntat mig någonting annat. Vi knallade iaf på och hundarna skötte sig super.


Hälsar på varandra.


Storleksmässigt har inte Charlie mycket att sätta till, men alla vet väl att det inte är storleken som räknas..?


Galna vovvar.


Lycka poserar vid Lulsundskanalen.

Det är så kul att ha någon att gå promenader med och inte behöva gå upp och ner längs Näsetvägen utan någon att prata med dagarna i ända. Lycka behövde miljöträningen också och idag har den verkligen gett resultat då vi mötte hur många hundar som helst (jämfört med vad vi möter när vi går här hemma). 

Nu är jag då hemma och har just satt i mig en smörgås. Missade det här med lunchen igen. Bättring Marie!

Inbjudningskort.

Kategori: Allmänt

Nu har jag beställt hem inbjudningskort till dopet. Så några av er läsare kan förvänta er ett litet kuvert om nån vecka, inte alla läsare dock, det hade blivit ett hiskeligt stort dop. Har iaf försökt skala av det litegrann, men hellre för mycket folk än för lite. Jag kan säga så mycket som att det blir dop i december, resten får ni se när inbjudan kommer.

Nu ska jag börja göra mig iordning för att fara till stan och möta upp Emma och Charlie och gå en promenad runt sjön. Det ska bli härligt!