Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Valborg.

Kategori: Allmänt

Denna valborgsmässoafton bjuder på underbart väder. Det tackar vi för.

Dagen startade vi med en promenad. Mamma kom hit lagomt till när Malin och Jan skulle åka iväg till huset så vi lånade Jaken ett tag till och gick ut i solen.

Efter prommisen åkte vi en sväng till Kyrkbyn och sedan vidare till syrrans hus. Fin är det där, till och med så man blir lite avis på vissa saker.

Efter tolv åkte jag och Vincent hem och Vincent somnade ute i vagnen och sover där ännu. Två timmar senare.

Ikväll ska vi till Hertsöträsk med våra kära vänner Linda och Jon och grilla och tända en liten majbrasa. Nu kommer snart John hem så då ska vi en sväng och shoppelishoppa lite förnödigheter. Så som kött och grönsaker att grilla. MUMS!

Burn, burn, burn..

Kategori: Allmänt

Svängde in i Rutvik idag på vägen hem från syrran. Därt möts jag av en skylt "Majbrasan i Rutvik inställd". Det jag vet, anledningen till att jag ens ids åka förbi in i Rutvik, är att Rutviks klubbhus (platsen där majbrasan brukar vara) står i lågor.

Isn´t it ironic, don´t you think.

Står och vinkar.

Kategori: Vincents utveckling

Detta får komma i ett eget inlägg eftersom det ska in i kategorin "Vincents utveckling".

Igår lärde han sig ställa sig upp mot saker. Han började ställa sig upp på knä i fredags och nu ställer han sig på fötterna. Nu blir det inge mer slappardagar för mig. Inte för att jag har så många såna nu för tiden. Det går fort nu när han ålar sig fram och att sätta sig upp går på en sekund. Han sitter, ligger, sitter, ligger. Och nu har han ju även börjat stå.

Vinka gör han också, men inte vid rätt tillfällen. Han vinkar när han äter och ligger kring golvet. Inte när man ber honom. Men så är det med handklappningarna också. Han klappar händerna hela tiden när han känner för det, inte när man ber honom om det.


Vincent ålade sig fram till leklådan, satte sig vid den och började plocka ut leksaker. Värsta medvetna handlingen ju!