Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Out on a date.

Kategori: Allmänt

Det är inte var dag jag och John hittar på något tillsammans, bara jag och han. Det blir väl så när man varit sambos i sex år och har småbarn, de stunderna man har att fördriva som två vuxna ser vi ofta till att dela med våra kära vänner.

Igår, dagen innan nyårsafton, (och faktiskt den dagen vi träffades för första gången för sju år sedan, ja alltså vi har ju gått i skola tillsammans men den första gången vi träffades och fick upp ögonen för varandra) var det våran tur att vara med varandra på tu man hand. Vi lämnade av Vincent hos mormor på eftermiddagen, sedan åkte vi in till stan där vi åt middag, strosade i butiker och avslutade med en bio. Hur behövligt som helst.

Roligast just nu.

Kategori: Allmänt

Är denna skoter som Vincent fått av Simon. Fast samtidigt som den är jättekul så är den lite farlig för den låter och kör framåt, så varje gång Vincent tryckt igång den måste han springa iväg och gömma sig eller klättra upp i någons famn medans den kör iväg.På delad första plats med skotern är en förpackning av bindor som Lycka har när hon löper.Variationen är stor när det kommer till roliga leksaker.

Höggravid.

Kategori: Graviditet 2

Ja herregud, nu har man gått in i tredje och sista trimestern och anses då vara höggravid. Jag känner mig inte riktigt höggravid ännu, men vänta ni bara.. Nu ska jag börja gnälla och gnata och inte kunna göra någotning i tre månader framöver. Se detta som en varning.