Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

På bara två och en halv dag..

Kategori: Allmänt

..har jag blivit totalt slut. Vilket jobb de ensamstående föräldrarna gör! De senaste två-tre dagarna har John skruvat i skotern så fort han kommit hem från jobbet och jag har alltså haft Vincent hela dagarna och kvällarna, vilket jag uppenbarligen inte är van med. Jag är helt matt i huvudet (ok, lite beror ju på förkylningen också) och känner att humöret tryter och ändå är han världens enklaste unge. Jag är så bortskämd så jag borde få stryk. Tur att man måste vara två stycken för att göra ett barn, för det är tydligt att man ska vara två stycken och ta hand om det.

Idag har det varit full rulle. På morgonen sålde John skotern. Sen kom mormor hit och klippte sig. Egentligen skulle vi ut i skogen med mamma och co och grilla, men när Vincent var lite förkyld vill jag inte börja dra med honom ut så mamma, Krille och Putte kom hit istället med skotern och grillade kebab på våran baksida. Väldigt gott, trevligt och uppskattat.

Egentligen skulle vi till Jon och Linda idag då Jon fyller år (grattis!) men när Vince är krasslig så stannar vi hemma. Får åka dit imorrn ifall Vincent är bättre (och om ingen annan av oss blivit sjukare).


John och Krille grillar kebabkött på baksidan. Krille har köpt en ny, fin skoter som synes, den äldre varianten är mammas som vi har kidnappat.


Krille med Lycka och mamma med Vincent i våran nya myshörna.


Snorunge!

Kategori: Allmänt

Idag är Vincent en tvättäkta snorunge. Det bara rinner från honom. Inatt har han varit så täppt så han knappt kunde andas och snorsugen hjälpte föga, det kom nytt snor på en gång. Vi pallade upp hans kudde lite mer och då fick han lättare att andas och sov så gott.

Snoret fortsätter rinna och man märker att han är ltie mer gnällig och trött än vanligt. Det blir många små powernaps idag. Annars är han lika glad och go som vanligt, min kämpe.

Jag känner mig också lite tung i huvudet och så. Hoppas det vänder och går över snart, värre vill jag då inte att det ska bli. Vi ska ju flyga flygplan och åka båt till helgen, då kan man ju inte vara sjuk.

En utmaning i min smak.

Kategori: Allmänt

Blev utmanad av Sofia, detta är en utmaning helt i min smak.

Utmaningen går ut på att man går in i sjätte bildmappen på datorn och tar den sjätte bilden där och visar. I mitt fall är det ju en rätt färsk bild då denna dator är ny, kanske jag orkar gå och göra samma sak från den andra datorn nån gång där det finns lite äldre bilder.Bilden är tagen innan jul nån gång när jag och Malin försökte ta en julbild på barnen till en almenacka. Jakob och Lycka kollar vad Malin gör inne på toaletten. De matchar som varann rätt bra.

Jag utmanar ingen, för jag har ett ammande barn i famnen och måste avsluta detta inlägg nu.