Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Sommarlov.

Kategori: Allmänt

Nu får bloggen sommarlov. I alla fall tills på måndag. Imorrn tidigt i ottan drar vi iväg på en liten semester. Vi syns när vi kommer hem igen! :D

Luleå kalaset.

Kategori: Allmänt

Igår var det underbart härligt väder hela dagen. Så pass underbart så John, Simon och Thess gick ner i Hannas pool för att bada (jag får inte bada, tatuering ni vet). Vincent hakade på, men han tyckte det var lite läskigt när han inte bottnade själv och sen var det nog lite kallt. Söt var han då iaf.Sen sålde vi city vagnen, så nu är vi kvitt den. Vet inte om vi ska köpa någon ny. Vi kommer ju behöva köpa en syskonvagn och så har vi City Crossen. Hur många vagnar behöver man egentligen, ni som vet?

På eftermiddagen for vi till mamma och Krille för att entra stan med dem. Vi började med att gå och äta en supergod middag på Färjan och sedan hamnade vi i ett öltält där vi väntade på att Rix FM festivalen skulle börja. När den väl började insåg vi rätt fort att den inte var något att hänga i granen så jag och John traskade vidare och hamnade i kareoketältet tillsammans med några uppraggade kompisar.


Jag och John på Färjan.

Hade väldigt kul när vi satt och tittade på alla dråpliga kareokeförsök (vissa var faktist riktigt bra till och med) och det blev en lyckad kväll. Vid 22.30 var vi hemma för att byta av farmor som barnvaktat under tiden.

Nu har jag gjort min del av detta kalas, alltså deltagit till den grad jag tänkter deltaga.

Jag glömde en sak.

Kategori: Vincents utveckling

Jag glömde anteckna att Vincent numer hittar sina tuttar själv i sängen, iaf oftast. I natt har han vaknat 4 ggr och tre av gångerna har han själv letat rätt på en tutte, pluggat igen och somnat om. Skönt!