Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Hur gulligt var inte det då.

Kategori: Hundar

En av mina läsare har tagit sig friheten att måla av Lycka. Natalie heter hon. Titta så underbart duktig hon är! Shit vad glad jag blev när jag såg bilden.

Man ser på en gång att det är Lycka. Tack så mycket Natalie, detta gjorde min dag big time. :D

Sociologi.

Kategori: Sjuksköterskeutbildningen

Så där ju, nu är man tillbaka i skolbänken igen. Iaf i en och en halv dag till. Kursen jag läser går ju nämligen på distans så det blir ju inte att vara i skolan så mycket.

Knallade iaf dit i hopp om att hitta någon från Luleå som man kan hänga med och göra grupparbeten tillsammans med. Nästan alla som läser på distans är ju från olika orter runt om i Sverige och så verkade det vara även i denna klass. Jag satte mig bredvid en tjej och när vi började småsurra lite visade det sig att hon bor på Porsön och har en son på 16 månader. Mer perfekt än så blir det ju knappast.

Kursen verkar då iaf väldigt slapp och oseriös, men vad gör det, jag är ju bara ute efter min 7,5 hp så min utbildning förhoppningsvis blir komplett någon gång.

Sovit hela natten.

Kategori: Allmänt

Mmmm, vad underbart. Somnade klockan 22 och vaknade 05.00 av Johns väckare. Sov vidare till 06.30 när John for till jobbet. Gick och satt mig vid datorn och 07.40 vaknade Vince. Jag har alltså, för andra gånger på över ett år, sovit en hel natt utan att ens vakna en endaste gång. Underbart!

(Extra underbart när man inkluderar det faktumet att jag natten till lördag gick upp en gång i kvarten och gav ungen tutten och att han likväl vaknade 04.30 och ville ha välling så John fick gå och ge honom det.)

Idag ska jag till skolan. Shit vad spännande!