Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

På beställning.

Kategori: Allmänt

Detta är vad jag sysselsatt mig med i morse:Det bästa med denna beställning är att jag kommer få vara med och äta upp den under dagen. Hurra!

Hetta.

Kategori: Hundar

Jag klev upp åtta idag och då visade termometern 19 grader på baksidan, dit solen inte nått ännu. Det blir nog svettigt idag.

Igår fick Lycka stå modell framför kameran.

Spikmatta.

Kategori: Allmänt

Nu har jag sovit så dåligt i flera veckor så jag märker att det börjar visa sig. Jag är ofta på rätt dåligt humör och jag känner mig som en vandrande zombie ibland.

Dels beror min dåliga sömn på mitt lilla barn som har så mycket i skallen så han sover skitdåligt. Han vaknar stup i kvarten hela nätterna och vill ha hjälp med uppfyltning i sängen och instoppande av tutte. Sen har han en ful ovana med att vakna alldeles för tidigt på morgonkvisten och vilja ha välling, vilket han då får för att kunna somna om så småningom.

All min sömnbrist kan jag dock inte skylla på Vincent för jag har alltid haft svårt att somna, speciellt att somna om om jag vaknar på natten. Så det största problemet är att jag inte somnar om efter mina servningar i barnet utan kan ligga vaken och bara vara i flera timmar.

Väääääldigt dålig kombination.

Inatt låg jag vaken två timmar efter en nappinstoppning och jag blev så arg på mig själv som inte kan sova normalt, så idag tog jag tag i saken och for till syrran och stal hennes spikmatta. Nu ska jag ligga på den varje kväll och se om jag får bukt på mina ofrivilliga och onödiga vakennätter.


swehealth.se