Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Idag är en annan dag.

Kategori: Allmänt

Idag är det tydligen någon sorts högtidsdag. Jag vet inte, men det verkar om man ska fira något. Ut och supa och röja loss. Vad har jag missat?

Full rulle hela dagen.

Kategori: Allmänt

Den här bilden hittade jag på kameran nu när jag tömde den, antar att John fotat.


Ser på TV och sköter volymkontrollen själv.


Idag har vi haft trevligt besök. Linnea (som ska ha barn fem dagar innan mig), hennes son Tim (som är ca fem månader äldre än Vincent), Malin, Jakob, Karin och lille Leo har varit här. Vi har surrat och barnen har busat. Zeppy fick också följa med Karin och Leo så han och Lycka har slöat, de är verkligen världens mest lättsamma hundar att ha omkring sig.

Hela dagen har vi hängt gäng. Malin och Jakob stannade även på middag då vi åt quickgrillad fläskfile och potatisgratäng. Och drack julmust. Såklart.

Vincent vaknade i morse efter en hel skön natt med sammanhängd sömn, inget snorigt uppvak eller något så nu tänkte jag att han är helt frisk. Tji fick jag för under dagen blev han bara hängigare och hängigare och hela eftermiddagen har han suttit i famnen. Nu när han gick och sov hade han 39 graders feber och han hostar lite till och från. Hoppas det går över snart.


Vincent och Jakob vid middagen. Sitter så långt ifrån varandra det går, men lyckas ändå reta upp varandra på något konstigt sätt.

Staden.

Kategori: Allmänt

Igår skulle Thess flytta in i sin nya lägenhet i stan. Smart som jag var hjälpte jag henne lasta släpet fullt redan i förrgår så igår när allt skulle upp i lägenhetn (tre våningar upp, spiraltrappa, ingen hiss) kunde jag med gott samvete promenera en sväng med barn och hund i stan istället.

Det var inte igår Lycka fick en stadsprommis så vi gick runt lite på storgatan och tittade på människor. Hon tyckte nog det var väldigt trevligt med miljöombyte. Vincent också. Han vinkade och pratade till alla vi mötte och var å nöjd.


På Floras kulle lät vi Lycka lukta av sig lite innan vi gick in mot stan igen.