Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Jag äcklar mig själv.

Kategori: Allmänt

Var och kastade sopor idag. Kartonger, pappersförpackningar, glas, tidningar.. ni vet. Råkade hälla ut sur-jävla-äckel-mjölk över mig själv. Fy fan. Sedan gick jag på Coop och handlade lite och höll på att kräkas hela tiden. Hämtade ut två paket på Preem och skyndade mig hem för att byta tröja. Doften har dock satt sig i min näsa och allt jag kan tänka på är sur-jävla-äckel-mjölk.

Nu ska jag och Ellie fara och hämta storebror från dagis. Sedan ska vi till öppna förskolan och efter det till Kyrkbyn för att äta fisksoppa hos mamma. Om det inte regnar ska vi putsa upp bilen lite, hoppas det inte regnar.

Blä för sur-jävla-äckel-mjölk.

WOW!

Kategori: Allmänt

Jag har knäckt bebiskoden. Det stavas s o v a  p å  m a g e.

Bebisar rekommenderas inte att sova på mage på grund av ökad risk för plötslig spädbarnsdöd och Ellie har alltid haft en tendens till att vilja snurra runt på mage. De gånger hon lyckats har hon sovit som en stock, men jag har inte gillat det och vänt tillbaka henne på rygg. I vaggan har hon haft svårt att snurra till mage på grund av det rätt begränsade utrymmet, men nu verkar hon ha listat ut hur man gör för nu vänder hon sig hela tiden och jag har slutat vända tillbaka henne. Om hon nu vänder sig dit får hon allt lov att vara stor nog och inte dö av psd.

Resultatet= Hon somnade igår före 17.30 och vaknade sedan 04.30 för mat. Somnade om och sov till nästan åtta då jag väckte henne.


Still alive!

Så söta så.

Kategori: Allmänt

Idag har Linnea, Tim och Mio varit och lekt med oss. Vincent och Tim är i samma ålder och mellan Mio och Ellie skiljer bara två veckor. Vi har med andra ord en hel del gemensamt. Barnen också och det är roligt för de leker så himla bra med varandra. Ja, de stora alltså, de små ligger mest och tittar på varandra än så länge.


Radarparet.


Alla fyra sillar.


Tim och Vincent tog sig en liten nap tillsammans.


Annars har jag och Vincent bråkat helt mycket idag och båda ungarna har bjudit på varsitt rejält bajskalas. Livet är härligt!