Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Som vi har längtat.

Kategori: Allmänt

Efter mildare väder. Igår kom det äntligen. Självklart toksnöade det hela dagen, men på eftermiddagen hade det slutat och direkt efter Vincents middag kastade vi oss ut i snön och var ute i över en timme och skottade, lekte, ramlade, klättrade, m.m. Underbart.

Vi visste att alla våra kompisar skulle vara upptagna med Lindas inflyttningsfest så jag och John drog fram det tunga artelleriet och passade på att ha en myskväll på tu man hand med räkor och hyrfilm.

Vaken mitt i natten.

Kategori: Allmänt

Ja, aioli kankse inte var det bästa att äta på kvällen. Nu sitter jag här i soffan med halsbrännan från helvetet. Har höjt huvudändan i sängen ytterligare och knaprat Nouvalucol men inget hjälper så efter någon vakentimma i sängen utan förbättring gick jag upp hit till soffan. Tanken var väl att jag skulle försöka sova sittandes här, hur bra det nu kan tänkas gå. Istället nöter jag nog lite internet och försöker på nytt snart med nya Nouvalucol och sova i sängen.

Jävla halsbränna.

Lula!

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på dopet med stort D, nämligen Julias. Nu är hon pånyttfödd i Jesus händer, han som även är Gud. Hon är tagen ur mörkret in i ljuset tillsammans med två andra små bebisar. Gud vilken tur de hade att prällen kom och räddade dem! Lite plaskad på, lite daskad på och lite uppvisad blev hon och hon höll minen hela tiden och var så nöjd, så nöjd. Tyckte nog prällen svamlade lite väl mycket ibland för hon skrattade gott åt honom.

Jag tar med kameran och kabeln imorrn Malin så du får bilderna, nu lägger jag bara upp några godbitar.


Jag diggar Jakobs min här.


Sötbarnet herself!


Vincent har just börjat intressera sig av Julia litegrann, tidigare har han inte ens sett henne.


Jag fixade bordsplaceringen och alla lappar var i liknande, totalt osammanhängade stil, vilket förvirrade många av gästerna när de skulle sätta sig till bords.


Mmmmmm, mumsmums..


Mmmmmmm, mumsmums och sen varmkorv med ketchup på...


Jakob hjälper lillasyster med presenterna.


Vincent smaskar vindruvor, många åt gången.


Pojk-kusinerna.