Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Tätskiktat.

Kategori: Allmänt

Jag blev just väckt på det mest underbara sätt. Vincent vaknade redan vid sex och John tog då över honom till vår säng. Där har han sedan legat med tutten och nallen och myst till sju när han lyfte täcket från mitt huvud (som jag halvtomhalvt gömt där under så han inte skulle kunna pilla mig i ansiktet), sade ett glatt "hej" och pussade mig på munnen. Det är nästan så man smälter.

Igår var pappa här och lade ångspärr och tätskikt med John i nya badrummet, så idag ska John bara lägga det sista lagret och sedan är det klart för golv och kakel. Det går faktiskt framåt här hemma!

Kvällen spenderades med Linda och Simon. Vi hade kräkfrossa här hemma och det var så jävla gott så ni anar inte. Titta och njut.


Öhmm. Oj då, här har vi redan smällt i oss allt, men jag lovar att det såg gott ut från början.


Efter räkorna skulle vi se film, fast den var så dålig så vi fick stänga av. Tredje gången nu på kort tid vi måste stänga av en film. Vart är världen på väg?

Nu la min lilla sötpojke just av en riktig blötskit i blöjan, så jag gör väl bäst i att ta hand om den.

Nagelvård.

Kategori: Allmänt

Jag och Linda hade nagelvård igår och självklart ville lilla prinsessan också vara med.


Vi målade lite..


..och filade lite.


Lilla röda nageln.


Bör jag vara orolig när han är en naturbegåvning på att applicera läppstift, släpper allt han har i händerna och kommer springande så fort jag tar fram hårborsten och blir skitsur när jag efter många om och men ställer undan nagellacken?

Elin sa något väldigt klokt här om dagen: "Allt man inte får göra som barn, gör man när man blir vuxen." Så det skadar nog inte att fortsätta låta honom utforska sin feminina sida.

Kvällen höll på att bli ett STORT misslyckande!

Kategori: Allmänt

Igår var det fredag och vad gör man bäst på fredagar om inte käkar pizza och ser tv. Det var i alla fall vad jag, John och Linda planerat att göra.

Så förstå att vi blev besvikna när vi så fort Vincent somnat, köpte hämtpizza från Björkskatans pizzeria och satte oss i soffan för att sluska, och upptäckte att pizzan smakade skit. Allt var tamigfan dåligt med den, dit går vi aldrig mer.

Våra tv-planer såg ut som så att vi skulle se fyrans nya komediserie, men vi upptäckte ganska snabbt att vi inte hade tv 4 igår. Ej heller ettan, tvåan, sexan, mm. Ringde Boxer som inte kunde hjälpa oss. Så jaha, besvikelse nummer två var ett faktum.

Men sedan kom vi på att vi kunde använda pizzan till att mobba Lycka med och fyran kunde vi se i sovrummet, så det räddade ju kvällen kan man säga.