Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Småfix.

Kategori: Allmänt

Tack vare fyndmarknaden i lördags kunde jag utföra lite småfix hemma idag. Köpte fyra vita tavellister och två av dem har fått platser i hemmet, de andra två ska upp i Ellies rum när det är klart (om länge). Vincent fick ett överkast med tillhörande kuddar som han fått bädda sin säng med idag, det tyckte han var jättefint.


Dator/läs-hörnan har fått sällskap av Ellie och Vincent.
Vincents 6-veckors tavla fick en plats ovanför hans säng..


..och Ellies tavla behöver inte längre dela utrymme ovanför hennes säng.

Nu börjar jag nästan se fram emot att få göra om i Ellies rum, jag som aldrig trodde jag skulle bli renoverings-sugen igen.

Snäll storebror.

Kategori: Allmänt

Vad heter den? frågar Vincent Ellie och pekar på katten. Den heter kisse svarar han sedan när inte Ellie säger något.Idag har vi en riktig tråkdag. Pappa jobbar till 18 och dessa söndagar är alltid lika långa, ännu längre idag i och med vintertiden. Och ingen snö har vi som är rolig att vara ute och leka i. Hela förmiddagen har spenderats hos farmor och Tore och kanske spenderar vi eftermiddagen med mormor och kusinerna, vi får se.

Åh vad jag längtar till nästa helg då vi har hela tre dagar lediga tillsammans, vi har inte ens haft två dagar tillsammans sedan veckan innan jag åkte till Ungern och det var ju hundra år sedan.

Nä, nu tråka vidare medans ungarna sover.

Bra timing.

Kategori: Allmänt

Lagomt till alla SD-debatter i Sverige släpps filmen Machete. Liknelserna är.. fler än man kan tro.Se den och se min poäng.