Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Förfest hemma hos barnfamiljen.

Kategori: Allmänt


Avslöjade av bakgrunden.

Vi fick ihop ett rätt stort gäng till "förfesten" igår. Jag svängde ihop en chili-coleslaw som vi åt till grillad biff med en tomat-, rödlök- och fetaostsallad dränkt i balsamvinäger. Till efterrätt åt vi banan, honungsmelon och jordgubbar med ringlad honung över och grädde till. Gott var det. 

Tjockis bebis.

Kategori: Allmänt

Ellie har varit på BVC med pappa och storebror idag för sin ettårskontroll. Hon fick en spruta i varje lår, en vikt på 10,6 kilo och en längd på 79,7 cm.

Själv har jag varit på skolan och haft muntlig tenta och nu är psykiatrikursen helt avslutad, på måndag börjar kursen om äldrevård. När jag var klar på skolan och de andra på BVC åkte vi till stan och lunchade på Waldorf.

Ikväll blir det förfest inför morgondagens storfest, med grill och öl och vänner (man måste ju grunda lite). I morgon plussar vi på lite familj och sånt på detta. Det blir den bästa kombinationen man kan tänka sig.

Tjejkväll med tjejerna.

Kategori: Allmänt

Igår var det tjejkväll i grannstaden Piteå så Malin drog ihop en del av världensbästatjejgäng och vi begav oss dit. För mig, som är något av en skogsmulle, var det rätt påtagligt med alla människor som trängde sig och milslånga köer till kassorna men det var ett välbehövt avbrott i min annars allt för lalliga vardag.

Blev att shoppa lite till mig och lite till John och det hade kunnat bli bra mycket mer men pengar är en bristvara i vårt hushåll. Sedan tog vi en kvällssnacks på Waynes innan vi bilade hemmåt.

Himla kul var det!