Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Revolverkvinnorna.

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Helena varit på skjutbanan och skutit pistol. Det var mest en massa testosteronstinna män där och så vi två. "Tjejerna" kallade instruktören oss med snäll röst. Vi har nog aldrig fått så många värderande blickar på en och samma gång tidigare.

Att skjuta är kul och jag måste nog säga att jag kan hatera ett vapen rätt okej fastän jag nästan aldrig gör det. Jag skjuter lite åt höger, men spridningen är tät och jag är rätt jämn. Vi fick skjuta med tävlingspistol, snutpistol och cowboypistol. Det jag blev stoltast över var när vi fick testa Magnumrevolvern och instruktören ber oss skita i tavlorna och sikta på vallen bakom och jag ger fan i hans råd och anstränger mig och sätter alla skott i tavlan. Inte i mitten direkt, men i tavlan.Nu kanske jag fått lite mersmak och tar mig ut på skjutbanan inom den närmsta framtiden och skjuter upp för jägarexamen som jag påbörjade för ett x antal år sedan.

Pasta, vin och pinsamma ungdomsminnen.

Kategori: Allmänt

imag0335 (MMS)

Pasta, vin och pinsamma ungdomsminnen.

Uppdatering.

Kategori: Allmänt

Ja alltså, skolan min har kört igång nu men det kanske ni har listat ut.

Skolan går bra (haha, jag har bara varit där två dagar ännu). Vi ska läsa statistik i tio veckor och det känns aptråkigt, men samtidigt himla kul. Precis som jag hade förväntat mig alltså. Jag är nöjd.

Båda barnen går på dagis. Som tur är har jag fått sluta tidigare både måndag och tisdag så imorrn är sista dagen de riskerar att gå till halv fem på några veckor framöver. Tur det, det är verkligen inte kul att behöva ha ungarna på dagis så länge. Dagis går bra för båda två. Mat, sömn, hämtning och det mest kritiska, lämning, funkar super. Tur det, jag hade dött om de var ledsna när jag lämnar, dött.

Ellie sover i storsängen utan problem, trodde aldrig den ungen skulle palla övergången, jag är förvånad. Igår kom hon upp två gånger och det är enda gången hon försökt sig på att komma upp när hon blivit lagd. När hon vaknar på morgonen är hon superglad över att få komma upp helt själv. 13 timmar sover hon utan minsta lilla pip.

På kvällarna har vi massor av aktiviteter. Båda tråkiga (städning, matlagning och handling) och roliga (middag i stan med flickvännerna ikväll, yiiieeehoooo). Dagarna rinner förbi med andra ord.