Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Frukost på baksidan.

Kategori: Allmänt

Vårat hus är som en kokande kittel dygnet runt och då jag inte föredrar att bo i en kokande kittel särskilt mycket förflyttar vi oss ut innan vi ens hunnit vakna till liv ordentligt.


Baksidan är perfekt på mornarna, framsidan resten av dagen. Då har vi skugga och lite svalka. Min mage behöver det efter solchocken i tisdags. Första gången magen ser solen på kanske tre år eller nå.

Annars har vi det rätt bra här hemma. Jag är ledig idag och funderar på att ta barnen till stranden, men en ettåring, en treåring och en understimulerad hund på en vuxen känns något övermäktigt just nu.


Tre olika frukostar. En havregrynsgröt med mjölk, en fil, sylt och fullkornsmusli och en med fil, honung och hemmagjorde musli.

Hela helgen ska jag spendera på jobbet så jag får väl häva mig ut till ungarna och passa på att njuta av ledigheten medans jag har den. Huset är i stort behöv av städning, men det ligger rätt lågt på min "to do"-lista just nu om jag ska vara ärlig.

Min utsikt.

Kategori: Allmänt

Uppåt:


Framåt:


Bakåt:


Det enda som fattades mig var en kopp kaffe och min bok, därav mitt tillfälliga avbrott inomhus.

Svettigt värre.

Kategori: Allmänt

Huff. Värmen är tillbaka.

Underbart, speciellt när vi pensionärer (jag och Lycka) kan sitta i skuggan på framsidan och jäsa när vi blivit överhettade på baksidan.Cyklade hem från jobbet igår efter 21 och var helt blöt när jag anlände hemma, tre minuter snabbare än sist (fastän jag cyklade mer fel den här gången). Det känns som att det är sol dygnet runt just nu.

Så, idag är jag ledig hela dagen och ska bara sitta hemma och koka på baksidan så om någon känner för att koka med mig- kom förbi. Jag har solskyddsfaktor så det räcker till alla.