Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Vi tävlar!

Kategori: Allmänt

På bloggar och på Facebook tävlar folk om allt möjligt. Nu tävlar vi också, men i något större skala.


*One step closer to your dream.*

Detta är en bekräftelse på att vi är med och tävlar i the 2013 Diversity Visa Lottery, d.v.s vi är med och tävlar om ett av de 50.000 greencards USA lottar ut varje år. För att få arbeta och bo lagligt i USA måste man nämligen ha ett greencard och enda sättet för hela familjen att få komma dit samtidigt och bo och jobba där lagligt är att vinna ett.

I maj/juni 2012 är det dragning, håll tummarna för oss!

You gotta be kidding me.

Kategori: Allmänt

En bild säger mer än tusen ord.

Kategori: Allmänt


Inte behöver jag väl förklara vad den här bilden symboliserar?
Är det inte väldigt uppenbart?En liten ledtråd: Lyckas mat/vatten skålar har stått på golvet nonstop sedan i söndags.Ni förstår väl var det betyder?Inte att Lycka från och med nu har fri tillgång till vatten även dagtid (något hon inte upplevt på flera år).
Det här betyder att Ellie låter skålarna vara. Och att Ellie låter skålarna vara innebär att hon börjar "landa". Att hon inte längre drar fram som en orkan och river med sig allt hon är inom armlängsavstånd från. Det innebär att det finns ett slut på hennes galenskap. Att vi snart har gjort bort de värsta småbarnsåren för gott. Att hon börjar ha lite förstånd och att det går att kommunicera med henne. Att framtiden ser ljus ut.