Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

En kvalitativ fredag.

Kategori: AllmäntDagen har spenderats på skolan där vi kvalitetsgranskat kvalitativa artiklar med hjälp av ett kvalitetgranskningsverktyg. Nu har jag lite kvalitetstid med ungarna (de är ute i sandlådan medan jag sitter inne vid datorn) och strax ska vi hämta pappa för att sedan åka och hämta ut min telefon av väldigt bra kvalitet som just varit på lagning. I kväll blir det riktigt kvalitetsmys med spareribs, bbq-sås och rött vin.

Födelsedagsfirande.

Kategori: Allmänt

Sista septemberbarnet ut för i år. Min mamma. Att ha middag med min mammas sida är alltid lika intressant och roligt, men vet som aldrig vad man har att vänta sig. Igår kom vi till en riktigt fint kalaspyntad arbetsplats a la Krille, med girlanger, glitter och serpentiner.
Grattis mamma!

Barn och vuxna äter vi i omgångar för att få plats allihopa. Familjen växer vet ni väl. Nyaste tillskottet heter Vili och är två månader. Han tar inte så hemskt mycket plats ännu, värre är det med de andra yrvädren.

Hur som helst har man aldrig tråkigt hemma hos mamma.


Mamma önskade sig en timer så hon skulle kunna klocka äggen på morgonen så jag och syrran köpte henne en med inbyggd telefon.

3xLycka.

Kategori: Hundar


Jättespänd och superpeppad på väg hemifrån i morse.


Skitskraj i väntan på operation. Jag har aldrig sett stora, tuffa, modiga Lycka så ömklig. När sköterskan kom och tog med henne kröp hon iväg motvilligt med svansen mellan benen och vid uppvaket hade hon varit så ängslig att hon fick en extra dos lugnande.


Jätte, jätteledsen på väg hem, fem tusen spänn och en livmoder fattigare.