Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Nya glajjor.

Kategori: Allmänt

Fick hem två nya par glasögon idag som jag beställt. Ett par solbrillor och ett par magiska glasögon som är mörka i solsken och ljusa annars. Såååååå gubbe född på 50-talet aktigt, jag vet, men vad gör man.

Brun stickad tröja den 30:onde juni.. Skandal!!!

Morgonjoggen.

Kategori: Allmänt

Mitt livs sämsta jogg. Sprang drygt en kilometer, vände och gick hem igen. Har nog aldrig hänt mig förut.

Allt var fel. Jag laddade upp med en kaffe istället för en shake (varför gjorde jag det??), jag tog på mig för mycket kläder (det såg kallt ut), jag hade ingenstans att sätta telefonen så jag fick hålla den i handen (jag hade för mycket kläder på mig för att få på mig telefonhållaren), jag hade ingen musik i telefonen (bara Bandrit Rock som klippte och hade sig). Allt var fel.

Imorgon tar jag nya tag. Och då ska jag se till att vara bättre förberedd.

Boylovescat.

Kategori: Allmänt, Katten, Vincents utveckling


John har börjat känna av katten och inte på det milda sättet med rinnande ögon och snor, utan på det astmatiska sättet. Helvetesjävlaskit! Kattungar och fertila katter är tydligen värst ur allergisynpunkt, så vi hoppas det går över nu när vi får kastrera katten och när han slutar vara kattunge. Jag tycker han luktar starkare nu än tidigare så jag skulle tro att han är på väg in i första könsmognaden. Kastrering på måndag kunde inte komma mer lägligt.

Tråkigt som attan om vi inte kan ha kvar honom, han passar nämligen alldeles utmärkt in i vår familj.