Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Nu har jag haft för mycket dötid på jobbet.

Kategori:

Så bitter.

Kategori:

Att jag snuvas på en hel timme idag. Klockan är liksom redan nio och vi har inte ens ätit frukost ännu. Vi hinner nog inte snickra så mycket idag, men jaja, jag har hört att det kommer en ny dag efter denna. Och en efter det och så vidare.

Det värsta med att jobba storhelg är såklart att alla andra är lediga och de sociala medierna fylls av skoterturer, grillningar, fester, utehäng och bara allmänt trevliga vyer. Så är det ju faktiskt att jobba varierande arbetstider, ibland är det så jäkla bra och ibland suger det röv.

Jag såg i alla fall till att unna mig en munk efter jobbet igår. Jag äter fortfarande inte godis (mer än naturgodis och choklad) och det går så mycket bättre än jag trodde!

Vi renoverar.

Kategori: Hus och hem

Vårt jättestora projekt i huset är givetvis en renovering. Nytt golv och tak i kök, hall och vardagsrum och nytt kök med allt vad det innebär. Planlösningen görs om och väggar skall justeras.

Och för att ens kunna börja måste vi få ordning i garaget. Så därför åker köksinredningen dit för att agera förvaring och en storrensning av verktyg och ALLT annat görs. Det är i det stadiet vi är nu. Vi tömmer, rensar, städar och kastar. Hittills har vi redan fyllt två släpvagnar med skräp och då har vi inte ens börjar ännu.

Allt detta är tänkt att göras parallellt med livet och med hjälp av alla nära och kära som vill ställa upp.

Det är vad vi har att göra i vår och sommar. Det både räcker och blir över.