Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Bakis?

Kategori: Allmänt

Those were the days när en hade tid att ligga och vara bakis i lugn och ro. Denna dag har varit långsam och seg, men full med aktivitet. En liten tur i skogen, jag och Ellie har handlat, vi har lagat 2 olika grytor med bebismat och bara roddat det vanliga som hör till hem och barn. Kul som tusan med fest, men precis i den lagom mängd som det sker för vår del, någon enstaka gång per år. Kyckling, curry, kokosmjölk, bambuskott, sojabönor, diverse grönsaker och bulgur i den ena, pasta med tomatsås, persilja och vita bönor i den andra. 

Ett dygn utan bebis.

Kategori: Allmänt

Farmor kom över och sov med barnen i natt så jag och John tog in på hotell. Kul att vara barnfri för en kväll och inte behöva tänka på morgondagen. Alla barn hade skött sig bra och Iris sov hela natten i sin säng igen efter att ha tjorvat och sovit i vagnen i tre nätter. 


Men nog saknade jag min lilla tjorv när jag vaknade i morse. 

Att kunna vara med på bröllopsfesten var den första av tre inbokade aktiviteter i hösten och det var kul att det fungerade för oss att medverka. Nästa grej är helgen 19-21 september, blir spännande att se om vi lyckas komma iväg på den också utan problem. Vi tar ingenting förgivet när det kommer till nöjen i framtiden. 

Bröllopsfesten.

Kategori: Allmänt
Igår var vi på Thess och Daniels bröllopsfest i Gäddviksgården. Vilken fest!
Jättefin lokal både inomhus och utomhus. Och tur med vädret hade vi!

De nygifta. 

Och deras lilla avkomma. 

Vi grillade lite kött och grönsaker och åt tills vi storknade. Drack gjorde vi tills vi slocknade. 

Skoleken lektes såklart. 

Och presenter öppnades. 

Vi gav dem en liten check så de kan åka och resa. 

Jag åt socker för första gången på flera veckor, oj vad gott det var. Resten är preskriberat, alternativt bortglömt redan.