Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Liten promenad.

Kategori: Allmänt

Lycka är så tärd nu. Gammal och sliten. Lite orkar hon, men inte är det mycket. Mest tillfreds är hon när hon får ligga på altanen i solen och det får hon göra så mycket hon vill. Idag gick vi ner till vägen och tillbaka och hon var helt slut. Ingen kondition och värk i lederna. Fina, fina Lycka.


Iris körde vagnen och bar på filten, henne är det ordning på.

En måndag.

Kategori: Allmänt

Storbarnen har gått till skolbussen med sina ryggsäckar och nya kepsar, lillbarnet skriker hysteriskt för att hon inte får ha tutten när hon är vaken. Solen skiner och det är kyligt i luften. John åkte till jobbet redan vid 05 och jag börjar först 13.30. Blodprover, blodtryck och urinprov har jag hunnit ta på Ellie i morse så det lämnar jag in när jag far till sjukhuset senare. Konstig första dag efter semestern, men den rättar nog till sig snart.


Jag borde väl äta frukost jag också, men omöjligt när ungen gapar. Vi måste klä på oss och städa lite här hemma men tror jag slår på lite Netflix istället. Vardagen har en tendens att komma som från ingenstans och snart smäller det väl bara till, ingen mening med att stressa.

Och så var vi utan barn.

Kategori: Allmänt

Ellie åkte till en klasskompis på kalas och Vincent gick till ett av grannbarnen, Iris sover i vagnen. Bara Lycka här hemma med oss.

Åh så fint det var i morse när Iris kom till vår säng och låg där en stund. Sen kom de andra två också men det blev för trångt så vi gick upp.

Åkte på affären och handlade med alla tre innan lunch och önskade mig redan tillbaka till USA, aldrig är en nöjd.