Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Buhu buhu.

Kategori:

Ellie som sett fram emot övernattningen hos mormor med kusin Julia så mycket och tjatat om det nonstop sedan i morse kräks just när vi ska åka. Precis som inför Uppsala. Stackars Ellie. Hon har varit lite glåmig hela dagen, men sånt är ju livet som njursjuk så vi har inte fundrat mer på det, men så kom kräkan. Och kräkandet har fortsatt. Magsjuka, underbara pestsmitta. 

Frisk innan sjuk.

Så inget mormor och Vincent stannar borta ännu en natt. Iris är lite dålig i magen, men bara hon inte börjar kräkas är vi glada. Sista dagen på vabruari åkte vi dit, det är ju bra mycket mer friskhet än vi någonsin vågat hoppas på så vem är vi att gnälla över detta lilla gupp på vägen.

Stadstur.

Kategori:

När Vincent var hos mormor tog vi med oss tjejerna till stan. Vi gjorde ärenden och käkade lunch. Nu har jag hämtat ut nya glasögon (mina förra bröt jag sönder och fick superlimma ihop) med nya glas i (jäkla amningshormoner som pajar min syn totalt) så nu ser jag igen. Vad ser jag då när jag går på stan? Jo, jag ser foundation. Foundation, foundation och foundation. Herregud, allt jag ser är foundation. Jag tror nog ni vet vad jag menar.Bortlånade barn.

Kategori:

Mormor är gräsänka i helgen så hon fick låna lite barn. Idag lånar hon storpojkar och imorgon småflickor. Jag sa till Vincent innan han åkte att han BARA fick äta glass och godis till kvällsfika och ingenting annat. Fick just denna bilden: