Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Valborg.

Kategori: Allmänt

En liten mc-tur till sushibar och en valborgsmiddag med halloumiwok i pitabröd senare och vi är helt döda i soffan. Vi eldade en egen majbrasa på grund av missade byns på grund av åt middag för sent på grund av fantastiskt fint väder och ingen orkade röra sig från solen. Helt klart värt det.

Sen missade jag själva brasan då jag istället tog hem Iris och slängde henne i säng, men jaja, jag är inte så mycket pyroman dom gemene man kan tänkas vara. Vi grillade en vegchorizo innan nattning och Vincent stannade uppe med oss till nästan 22. En trevlig kväll med god mat ock gott sällskap.

Det blev väder.

Kategori: Allmänt

Ojoj, så fort regnet övergick till duggande och jag anade blåaktig himmel i horisonten satte jag Iris i vagnen och gick ut på promenad. Känns fantastiskt nu efteråt.

För Iris också som däckade och tog sig en liten nap.

Nu har vi helg! Ikväll äter vi fiskpinnar och sushi med familjen Gharaee-Ström och vid 21 kommer pappa och Vincent hem. Bra fredag. Duktig fredag.

Tönta.

Kategori: Allmänt

Nu har jag tentat klart denna kurs, skönt! Ytterligare 7,5 hp in på kontot. Det regnar igen, skittrist verkligen. Men fredagskänslan är där den ska. Tydligen Valborg i helgen, så elda måste vi ju göra. Bara det kunde sluta regna..

Så här såg hon ut innan jag ens hade börjat med tentan (som var begränsad till två timmar), hungrig och less. 

Nu ska vi strax åka och hämta Iris hos dagmamman och åka till granngården och köpa hönsmat. Men sen då? Ellie blir sjukt uttråkad av detta hemmasittande.