Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Regnet pågår.

Kategori: Allmänt

Regn. Massa regn när jag gick ut i skogen med Petter i morse. Massa regn och en av tupparna har skadat en höna. Arg blir jag. Tuppen får bli gryta. Jävla skittupp. 


Vincent verkar stå och balansera mellan en lunginflammation och ingen lunginflammation. Just nu bedömer jag det som ingen och hoppas han blir bättre. Preppar honom med Ellies gamla astmamediciner och ber honom spela tv-spel sittande istället för liggande. Ellie och Vincent har fortfarande lätt feber, bara 38 grader. Ellie kan också bli supersjuk när som helst, men än så länge inga symtom som jag känner är akuta, men ska ändå ringa in bara för att ha rådfrågat. Svårt det här när hon har ny behandling som jag är obekant med. Jag och alla andra. Hade hur som helst velat prata med läkaren om vad som kommer härnäst för Ellie. Mer Mabthera eller inte? Typiskt att sånt här alltid uppkommer på en fredag eller innan storhelg. Så här är det hela tiden.

Så här mysigt har vi det också, trots sjukor, dumtuppar och regn. Iris trivs verkligen bra med Petter. "Lilla gumman" kallar hon honom och brer om honom med filtar, tjuvger honom pepparkakor och smeker hans mjuka öron.

Kommentera inlägget här: