Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Helt slut.

Kategori: Allmänt

Idag lyckades både jag och John med bedriften att jobba dagtid, så barnen har fått vara med farmor och Tore. Jag kom hem tjugo i fyra och stupade direkt i soffan tills John ringde klockan fyra och var på väg hem. Helt slutkörd är jag. 

Veckan som kommer är fullsmetad den med, med jobb, studiebesök, studieuppgifter och kanske en ledig dag om jag är snäll. 

Pappa John och bebisIris går till farmor.

Mot jobbet!

Kategori: Allmänt

Har inte jobbat på 1,5 vecka nu så det ska bli kul att göra några pass, även om jag visserligen hellre varit hemma och chillat. Misstänker att det kommer vara full rulle, typ som på ungarnas disco igår.

Taggade till tusen.

Bästa sjukhuset.

Kategori: Allmänt

Oj så nöjd Ellie var när hon fick vara på sjukhuset idag. Hon träffade en skolkamrat där så de pimpade pappersplan med fjädrar och kapsyler och färg och pärlor och kastade sedan ner dem från femte våningen så de svävade ner över glasgatan. Hon målade gipsfigurer och byggde pärlplatta. Lekte i bollhavet och med riddarborgen. Med jämna mellanrum lämnade hon blodprover. Ett sånt fint sjukhus vi har, som barnen gråter när de måste åka hem från. 


Ikväll är det disco på skolan, så jag och John får lite kvalitetstid med minstingen medan de större är där och härjar. I övrigt består helgen av enbart jobb, ska bli roligt att jobba lite.