Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Ellie 7 år!

Kategori: Allmänt

När Ellie fyller sju år går hon i ettan, alla hennes klasskompisar fyller åtta år, men hon trivs i sin klass och hänger med bra.


Hon är en alert och glad tjej vanligtvis, positiv till allt. Hon är inte rädd för att prova nya saker och hon hittar alltid en kompis vart hon än är.

Hon gillar mode, kläder och smink men har Youtubeförbud efter att ha upptäckt Jockiboi och Jonna.

När Ellie fyller sju år väger hon lika mycket som hon gjorde som tvååring, på riktigt. Helt stört när man tänker på det.

Hon älskar hästar och vill börja ridskola, står i kö för att få börja. Hon spelar basket men har fått avsluta alla andra kvällsaktiviteter på grund av att hon inte riktigt orkar.

När hon fyller sju år har hon ett återfall i njursjukdomen hon inte behandlat för alls i hela sex månader, enda behandlingsfria perioden sedan hon insjuknade för fem år sedan.

När Ellie fyller sju år har hon, som alltid, ett helt galet humör och noll impulskontroll. Hon är självisk och världens sämsta förlorare. Hon är klipsk som en jagvetintevad och tycker om att pyssla, hjälpa till i köket och har faktiskt, flera gånger, städat sitt rum på eget initiativ.

Hon behöver fortfarande kramas mycket. Sitta supernära. I famnen. Hon är lång och ranglig, men kryper smidigt ihop som en boll i knäet på en vuxen.

Ett stort litet barn. En tonåring fast inte. Bara sju år, hon som räknar ner till att bli vuxen.

När Ellie fyller sju år börjar hon visa integritet, så frågan är om det går att blogga så mycket mer om henne framöver? Jag tror inte det.

KOMMENTARER:

  • Soppa säger:
    2017-04-15 | 21:51:50

    Grattis fina Ellie 💝

Kommentera inlägget här: