Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Ellie kämpar på.

Kategori: Allmänt

Hon blev så förbannat förkyld. Ögoninflammationen har sprutat men febern verkar vara på väg bort nu. Hostan är superbesvärlig. Igår kväll hostade hon utan uppehåll i flera, flera timmar. Vi gav henne allt vi hittade här hemma (förutom Lepheton som hade passerat datum för två år sedan) och slutligen fick jag tag i syrran som kom förbi med Cocillana. Då fick hon till sist en paus, men nu är hon igång igen.


Hon skrev sina inbjudningskort till sitt kalas och for med pappa för att lämna ut, men han fick vända om bilen och komma hem för hon orkade inte. Nytt försök idag.

Hon är tillbaka på kortisonet. På tisdag ska hon lämna nytt urinprov för att se att läckaget avstannar. Sen får hon påbörja nedtrappning. 

Jag har förvarnat skolan och fritids att hon fått ett återfall så de är beredda på att det är kortison-Ellie som kommer tillbaka efter påsk. Kortison-Ellie kan svänga lite i humöret (lite, haha) och är fixerad vid mat och att äta. Gärna konstiga saker också. Som igår då hon ville ha chips till frukost men när hon inte fick det nöjde sig med majs istället, som hon satt i soffan och slevade i sig direkt från konservburken.

En riktig kämpe är hon. En riktig skitsjukdom har hon.

Kommentera inlägget här: