Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Gympakalas och bihåleinflammation.

Kategori: Allmänt

Jajaja, bihåleinflammation förklarar saken. Kul. Men nu har jag fyllt på förrådet med smärtstillande, nässpray och kortisonspray. Kom igen då sjuka, hit me. Är så o-TRO-ligt less på denna sjuka. 


Idag körde vi hur som helst Ellies barnkalas. Vi hade bokat gympasalen och köpt varmkorv och gjorde glasstårta med rosa marängbottnar. Barnen har lekt och klättrat och sprungit som vildar i tre timmar. 

Vincent blev erbjuden att gå och köra Pokémon Go men ville hellre vara med på kalaset, kul att han ville det. Gympasal var för övrigt helt super att ha kalas i, speciellt om en gör som jag och råkar bjuda in på tretimmarskalas när en vet att två timmar räcker gott och väl. Jag och siffror alltså, vi kommer inte överens. John undrade hur jag klarat av mitt jobb som sjuksköterska så länge när jag är så kass på siffror, jag förklarade att jag jobbar på instinkt. Går rätt bra faktiskt. Går sämre när jag fyller i kalasinbjudningar.

Nu blir det vila resten av dagen. John ska ut en sväng så jag och barnen ska inte göra någonting alls, bara slappa och äta chips typ. Lagom mycket plan för en lördagskväll.

Kommentera inlägget här: