Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Jo men visst.

Kategori: Allmänt

Tog en bilateral ögoninflammation när jag ändå höll på. VARFÖR INTE LIKSOM. Men idag vaknar jag upp och mår bättre. Ögonen mår bättre, bihålorna mår bättre, snoret minskar och jag behöver inte knapra lika mycket smärtisar. Yey! Dra åt ... så tråkigt det är att vara sjuk. Jag dagdrömmer om att springa och simma. Jag har till och med planerat hur jag ska göra för att kunna utföra yoga i garaget. Jag vet inte ens hur man gör yoga, men jag börjar bli desperat efter orken.


Lite huvudvärk besvärar mig än, och näsan är täppt och sårig, men jag ser ljuset. 

Typ såhär ser jag ljuset, som på Tores korvsoppa vi åt i söndags.


Barnen är i skolan/hos dagmamman nu och det går bra. Vincent och Ellie åker med bussen direkt hem efter skolan eftersom det blir för mycket för Ellie att gå på fritids också. Hon orkar skolan bra i alla fall, i måndags sov hon på lunchrasten men i tisdags klarade hon sig utan vilan. 

I går for vi direkt efter skolan till tandis i stan för att fortsätta med Ellies tandställning. De började ju lägga räls på henne för en månad sedan, men nu tycker de de måste bredda först så nu tog de bort fästena till tandställningen och gjöt istället av över- och underkäken för att göra avtagbara plattor som hon får ha dygnet runt ungefär ett halvår. Många tandläkarbesök för den damen, men hon tycker det är kul så det är rätt överkomligt.

Kommentera inlägget här: