Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Vi gick till skogen proppa fickorna fulla.

Kategori: Allmänt

Alltså. När vi var teens skrev vi en sång, en "rappsång". Texten började så här: "Vi gick till kiosken proppa fickorna fulla, knarka å söp å sen gick vi å knulla". 


Att jag inte blev musiker är ju helt sanslöst. 

Men, det var inte det jag skulle skriva. Jag skulle ju skriva att jag var i skogen och hämtade hem lite mer svamp. Bara två, men det blir några fina såser så småningom. 

Så himla fin dag idag!


Efter middagen åkte jag och Ellie till ridskolan. Hon red och jag sprang bredvid. Sen ryktade vi och krafsade hovar, åh rykta häst alltså. Så mysigt. 

Jag fick min begärda sol.

Kategori: Allmänt

Oj så vi förtjänar lite sol och varma grader. Det luktar höst, men känns lite som sommar.


Tog med mig Moa ut i skogen och passade på att hugga några svampar när jag ändå var där, de ligger på tork i tvättstugan nu.

Gjorde en grönsakssoppa till middag och gick sen upp till stallet där det arbetades. Klippte Karin ute i kvällssolen på gårdsplan. När jag kom hem fick barnen fruktkvällis och nu ska de i säng. Jag och Iris är lediga imorgon så kanske vi häver oss ut i svampskogen en sista gång. 

Nattuggla.

Kategori: Allmänt

Jobbat två nätter nu, idag vakar jag av och är ledig ända till fredag kväll. Härligt! Och när jag säger ledig, menar jag ledig. Måste fortfarande påminna mig själv att jag inte pluggar längre. 

Trött BB-barnmorska efter att ha prioriterat Game of Thrones före sömn, så kan det gå. 


Nu ska jag sova, sen njuta av solen. Förhoppningsvis sol alltså.