Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Kalas i Ungern.

Kategori: Allmänt

Ja vi kom till Ungern, närmare bestämt till Budapest. Vi gick och käkade lunch och drack öl innan vi mötte upp tjejen vi hyr lägenhet av och installerade oss. Vi bor centralt i de judiska kvarteren med massor av barer och restauranger runt omkring, en kortare promenad ner till Donau och de mer turistiga kvarteren.

Två balkonger, tre badrum och tre sovrum med kök i varje fördelat på 130 kvm. Superhärligt.


På kvällen gick vi ner mot floden, barhoppade och käkade på en irlänsk pub. Sjukt trötta var vi, efter att ha klivit upp vid 4-5 allihopa.

Vi köpte tvålitersöl som vi drack innan vi gick ut på stan och sen drack vi glassdrinkar med rom och bacon på Hard Rock Cafe. Prosecco, mer öl, drinkar och efterrätt på ett ställe där hela väggarna var tapetserade med inramade bilder på restaurangens chef i olika miljöer. Kul kväll, även om vi gick och knöt oss redan vid 22-tiden. Haha, hårt gäng.

Att kidnappa en trettioåring.

Kategori: Allmänt

Simon fyller snart trettio, så idag klockan fem på morgonen stormade jag och John lägenheten i Ersnäs och kidnappade honom. Han fick dagens outfit i ett morgonpaket och frukosten bestod av två ostmackor i baksätet av Tores Volvo när vi susade iväg i snöstormen. Både Simon och Julia arbetar på Luleå Airport så han kände igen sig väl när vi svängde in dit. Julia hade redan checkat in oss kvällen innan så vi mötte bara upp andra halvan av gänget och klev på ett plan till Stockholm. Simon vet fortfarande ingenting om vad som ska hända. Vi kliver av på Arlanda, går hastigt till utrikesterminalen där de annonserar ut final call för flyget till Budapest. Då får Simon veta vart det bär hän i alla fall. Nu sitter vi på flyget någonstans ovan Europa och dricker gin och tonic. Nu ska vi ha kalas!

Bästa Irisen.

Kategori: Allmänt

Tur jag har Iris nu när de andra börjar bli stora och inte uppskattar myspys så mycket längre. Eller ja, Ellie älskar ännu att sitta i famnen och kramas, men Vincent är lite för stor för sånt. Han föredrar mest att sitta på sitt rum och fisa och svettas framför tvn. Jisses alltså när han och hans grabbar gibbar ihop. Jag dör.


Men Iris sötar sig. Surrar non stop, kramas och pysslar om allt här hemma. Gulligull.

Sminkad och redo för dagen.