Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Hamnfest del två.

Kategori: Allmänt

Barnen ville också gå på festen, Dolly Style var ju där. Ellie har längtat i flera veckor, hon skulle ha en autograf. Så vi åkte in till stan, de tre tjejerna med pastellfärgat hår och som alla heter någonting med Olly skulle befinna sig högst upp på Smedjan där de sålde kläder med deras ansikten på och skrev autografer. 


Hade fått höra att det var lång kö och det stämde. Kön gick nedför alla trappor och ut utanför Smedjan så vi började följa den. Vi gick, vi gick, vi gick. Tjejerna började bli trötta i benen och då hade vi inte ens kommit till köns slut. Vid shopping hittade vi äntligen slutet på kön (som stått still under hela promenaden vid dess sida) och jag frågade tjejerna om de ville stå där i några timmar och vänta eller gå till tivolit. I had them at tivolit.

Eftersom vi inte fick se Ollysarna på Smedjan bestämde vi oss för att vänta på deras spelning senare på kvällen. Vi åt festivalmat och hängde i Stadsparken. Sedan när det äntligen var dags för spelning, och barnen hunnit peppa och bryta ihop om vartannat ungefär hundra gånger, gick vi upp på Kulturens Husbalkongen där vi hade bästa platserna. I publiken kryllade det av småtjejer med pasetlliga sockervaddsperuker som alla satt uppflugna på föräldrarnas svettiga axlar. Tjejerna sjöng och dansade, vi åkte hem. Hamnfesten var över för denna gång

Kommentera inlägget här: