Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Slut skola.nu

Kategori: Allmänt

Vincent åkte med mormor till Piteå klockan 07 idag så vi klev upp 06.30. När vi ändå var vakna tog vi tag i den där tvättstugan som jag kräkts i varje gång jag passerat, det vill säga cirka 40 gånger om dagen. 

Skillnaden blev påtaglig och jag fick plocka bort alla mina skolpapper. Sa jag att mina examens kommit på posten?

En barnmorskeexamen och en medicine magisterexamen i sexuell- och reproduktiv hälsa. Det här kan vara något av min stoltaste stund i livet, när jag såg dessa. Att jag tog min magister mitt i livet, med tre små barn varav ett sjukt och när jag under studietiden stått och klappat på den berömda väggen och funderat hur jag ska orka. När jag ser tillbaka på det förstår jag inte hur det gick. Att jag klarade det.


Och väggen står inte lika nära nu. Jag sover på nätterna. Glömmer inte lika mycket. Jag kan inte nå den för tillfället. Jag försöker inte heller.

Nu hoppas jag bara att min nya arbetssituation, så som förlossningsvården ser ut idag, inte får mig att drämma in i den. Fan vad arg jag blir då. Vägrar acceptera att människor blir svårt sjuka av att bara gå till jobbet. Det, om något, är sjukt.

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2017-07-12 | 21:48:25

    Stort grattis! Sjukt bra gjort! Kram från Sörmland

Kommentera inlägget här: