Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Hundveckan är väck.

Kategori: Allmänt

Äntligen en dag ledig! Imorgon alltså. Det behöver jag. Veckan och helgen har verkligen varit superkul, men orken är slut nu. Tur att mitt jobb är så roligt.

Så roligt så jag tar med det hem. Nej men rondade BB med Ellies läkare i söndags och frågade efteråt om Ellies prover som hon tog förra veckan och som då visade sig vara avvikande vid en analys så jag tog om det provet i morse innan jag for till jobbet. Iris tyckte det var kul åtminstone.


Vincent och Ellie stannade faktiskt hemma från fritids idag, första gången de gör det fastän jag och John jobbar dag. De åt frukost, gjorde sig i ordning själv och cyklade sedan till moster Malin. Så stora barn jag har! Vincent är så stor och duktig så han till och med bröt ihop och cyklade hem mitt i allt när han blev sur över att mobilens batteri var slut. Hehe. Mycket moget.

Efter jobbet åkte jag och Ellie till ridskolan. Ellie orkar inte vara där en hel timme, men hon gör sitt bästa. Kvällsaktiviteter fungerar inte för henne, men hon vill så gärna rida så vi kämpar på. 

Kommentera inlägget här: