Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Min examen.

Kategori: Allmänt

Igår var det fest hela dagen. John kom ner till Umeå vid lunch och mötte upp mig på universitetet. Sedan hade vi ceremoni med brosch- och trattutdelning innan vi fikade tårta och bubbel. Solen sken på oss och vi fick årets andra soliga och varma dag, så otroligt efterlängtat. 

Efter ceremonin, och när vi fikat och bubblat klart ute på skolgården, hade vi några timmars gör-vad-ni-vill-tid så då gick jag och John in till stan, checkade in på Stora Hotellet och satte oss sedan på en uteservering i solen och tog en öl. 

På kvällen möttes vi upp igen på Elit Hotell där två tjejer i klassen styrt upp fantastisk fest med härlig underhållning, tävling för våra partners och en supergod trerättersmiddag med skratt och dryck. Oj vad jag kommer sakna klassen, men vilken perfekt avslutning vi fick. Jättebra anordnat och så kul med personer som bjuder på sig själv och underhåller.


Vid midnatt började de flesta dra sig hemåt, vi hade ju trots allt börjat klockan 13, så då gick vi och tog en burgare med Karin och Petter innan vi styrde mot hotellet och helt plötsligt var det slut på hela min barnmorskeresa. Eller så har den bara börjat.

Kommentera inlägget här: