Rudies och konsten att leva livet

Om att vara fru till en, mamma till tre, hobbybonde och barnmorska.

Alla pigga barn.

Kategori: Allmänt

Nu är vi typ i mitten av maj redan, minusgrader ännu och till och från snöar det. Jag hade inte tackat nej till en charter med mannen och barnen just nu.


Barnen är friska. Iris är ute hos dagmamman hela tiden och hon älskar det. Så trist att hon gör sina sista veckor där nu. Ellie trappar ner kortisonet och det verkar gå okej, vi håller tummarna men tar inte ut något i förskott. Magkänslan är inte god. Vincent börjar vara riktigt pre-teen och ibland får jag psykbryt på honom, men för det mesta är han snäll och rar som alltid. 

Vi längtar efter sommarlovet och sommarvärmen. Blir en spännande sommar för mig då jag börjar jobba på BB i juni, har semester hela juli och sen till hösten, när jag fått min legitimation, skolas jag in på förlossningen också. I september åker vi på några resor för att avsluta sommaren. 

Men först och främst ska jag fortsätta njuta av mina sista veckor med uppsatsen. Alla kvällar och helger ledigt. Sitta med Karin hela dagarna och dricka te och äta glass och promenera runt med hunden och titta på villor. Nog kunde jag haft det sämre just nu. 

Kommentera inlägget här: